MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Dåliga nyheter

Av Vivi - 13 januari 2010 10:54

Idag är huvudet lite bättre, ska ta mig till jobbet i morgon, får verkligen försöka passa på att gå dit medans jag har något.

Idag ringde min "chef" från Manpower, jag är varslad... inte för att de pratat med min nuvarande arbetsplats utan för att de måste säga upp folk från Manpower.

Det innebär förmodligen att de kommer ringa till min arbetsplats för att få ett slutdatum på mig och sedan är jag arbetslös efter det ....

"Hjippie"

Enda positiv i detta är att jag jag nu har lite press på mig så idag ska en minst en ansökan skickas iväg, det finsn iaf två jobb jag är intresserad av.

 

Sedan är jag ju ändå rädd...

Rädd att stå utan jobb ...rädd att det håller i sig och att det blir svårt att spara pengar till bröllopsresa, bröllop osv... det är ju ytligheter visserligen, men just nu är det faktiskt viktigt för mig ... låter kanske bortskämt , men gifta mig tänker jag bara göra en gång....

 

Jag längtar efter en bra dag ....

Jag längtar efter helgen ...

 
ANNONS
 
Karin

Karin

13 januari 2010 11:15

usch vad tråkigt med jobbet...vi ska krama på dig i helgen iaf! kram

http://www.ka-os.se

 
Maddo

Maddo

13 januari 2010 11:24

NEJ!! Skickar massa tankar och kramar till dig!! Tänker på dig! Jag tror du kommer fixa detta! Gå in med den inställningen så kommer det lösa sig! *kramar*

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

13 januari 2010 19:05

Det låter inte alls bortskämt! Dom sakerna är viktiga för dig! Usch så trist att du också blir utan jobb nu. Tyvärr finns det några fler som är det så det är inte så lätt att få nåt annat jobb heller. Ett tips jag fått är att man ska åka och lämna in ansökan personligen. Det ger tydligen rekryterarna ett ansikte och man ökar sina chanser betydligt. När man kan sen ska jag prova detta

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

13 januari 2010 19:52

Den bra dagen kommer närsomhelst. Du vet bara inte när. Inte jag heller, men jag vet att den kommer :)

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

13 januari 2010 21:34

Aaaw, fy så jobbigt. Du är så duktig som ser ljusstrimmor i mörkret ändå!
Sök allt du bara kan söka!

Jag och pojken pratade faktiskt om att ta en sväng till Halmstad i sommar. Då kommer vi förbi på kaffe! (eller te för min del eftersom jag inte lärt mig dricka kaffe :P)

Jag håller alla tummar och tår för att det nu kommer något positivt ur denna situation. Du är så värd ett bra jobb!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se