MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Mitt tips - Viktpejl!

Av Vivi - 11 januari 2010 12:54

För ett tag sedan tipsade Malin-Helena om Viktpejl, en slags offentlig viktdagbok där du får lite hjälp på vägen med tips , grafer osv.

Idag så skrev jag in mig där och jag vill gärna tipsa er andra där ute också, det verkar vara en sida som faktiskt kan vara till hjälp om man vill tappa några kilon, eller gå upp några och även om man bara vill hålla koll på sin form.

 

Jag började på en vikt på 77kg (efter nyårshelgen)

Idag vägde jag 75,5 kg , vilket innebär att jag enbart på ettochetthalvt (  ) träningspass och en sockerfri vecka har gått ned 1,5 kg!

Fast klart....jag hade verkligen ätit en MASSA dagen innan jag vägde mig sist.

Jag skrev in mig på 76kg eftersom de inte hade halva kilo (dumt) och mitt mål är att efter denna sockerfria månad vara nere på 73kg.

Sakta men säkert!

Dessutom vill jag inte gå ned så mycket, under 70kg så är jag nöjd.

Inte för att 62kg  jag vägde 2005 var jättelite,

   2005              2010

 

men jag & min kropp trivs med lite mer hull!

  

 

Min tjusiga kurva kan ni sedan följa  på höger sida lite nedåt här i bloggen!

 

 

 
 
ida

ida

11 januari 2010 13:40

åhh vilken rolig grej att lägga in de på bloggen. syftar på kurvan till höger:) jaså du ska ge dig på detox. ja för vissa funkar det säkert. Så you go:) Ja nu är det inte mina föräldrar vi ska hem till utan ska åka till min moster, men de ska bli mycket skönt det med. mitt kusinbarn ska få sitt namn. De är ju så moderna och okristna, så då får man ju inte kalla det dop, utan namngivelse:) ska bli mys.

Å resan vi ska göra sen, bär av till perhentian. En liten ö i Malaysia! gaaah. ska bli så sjukt underbart *hopp å skutt*

http://www.idapersson.se

 
Zandra

Zandra

11 januari 2010 14:06

Wow! Det är väl pepping om något att se att så lite kan göra så mycket. Du har säkert rört på dig utan att du tänkt på det också. Promenad på stan är också träning. Skotta snö är definitivt träning som bränner många kalorier!

Ja alla pengar jag lägger på riktiga MC-kläder är verkligen värt det! Det handlar ju om mitt liv och hälsa :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

11 januari 2010 14:57

Gillar (gillar och gillar då men...) bilden till höger mest. Inte för att det var nåt fel med bilden till vänster !! Vet inte varför jag gillar den bilden lite mer..... :)

Ha en bra dag Vivi !! =)

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

11 januari 2010 15:51

Nej, den kom inte med ! xD

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

11 januari 2010 17:24

Jag som tycker du är superfin i former! Men du ska trivas också! :) Hur går klänningsletandet?

Jag fick veta en del om Tessan och kommer berätta mer om det i bloggen när vi tagit beslut men det var inget skoj att få veta. Däremot ökar det min känsla för att behålla henne. Älskar den hunden!!

Tack för peppning.
Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

11 januari 2010 18:32

Man kan verkligen gå ner massvis bara man sköter sig. Träningen är nog den jobbiga biten att hålla man kan som du skriver stå emot godis och sånt bara man bestämmer sig! Allt har att göra med vilja och den vet jag att jag har eftersom jag lyckades att sluta röka för över 3 år sen..

Kul att du hade så trevligt på tjejmiddagen. Vilket Rosévin brukar du köpa. Jag har aldrig provat dricka det så vilket skulle du tipsa om?

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

11 januari 2010 18:49

duktigt med sockerfritt och träning :). Jag har varit iväg på första träningspasset på ett bra tag.. och jag valde step..idiotiskt eftersom jag kände mig som en klumpig idiot största delen av tiden.. men men.. Du är verkligen jättefin i den där nya skjortklänningen!!
Helgen.. det spelar ingen roll för mig om vi åker fredag kväll eller lördag morgon.. men om vi åker på lördag så funkar det ju om vi är i gbg vid tio senast.. vad tycker diana och matilda? och fia såklart som vi ska våldgästa... tror att det är inställt på lörd.. eller? kram

http://www.ka-os.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards