MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 december 2009

Tips - Vivis favoriter för ansiktet!

Av Vivi - 18 december 2009 11:30

Med tanke på mitt förra inlägg tänkte jag nu tipsa om mina favoritprodukter vad det gäller ansiktshudvård.

Jag trodde aldrig att dyra märken skulle vara bättre än billiga, att det inte spelade någon roll, men jag hade fel.

För min del har dessa produkter verkligen gjort skillnad!


Decléore:

Jag användes deras produkter när det kommer till fukten, jag älskar deras fuktighetscremer.

Jag använder mig av oljan & en dagcreme på morgonen, oljan är otroligt dryg, en flaska har jag i ett halv år ! Dagcremen är speciellt bra sommarhalvåret då den gör huden lite mindre glansig.

Nattbalsamet är min absoluta favorit, den är också drygt och jag har det övernatten, det ger en massa fukt och huden känns riktigt skön på morgonen!


MD formulations:

Bäst på rengöring & peeeling!

Jag använder deras rengöringscreme dagligen, men är faktiskt lite försiktig med den runt ögonen om jag har haft mycket smink, då använder jag decléores rengöringsmjölk.

Bästa produkter MD har är deras peelingcreme, den hade seriöst inte klarat mig utan. Älskar älskar älskar!!! Den har småsmåkorn som inte förstör huden som billiga cremer faktiskt kan göra och du blir superlen efteråt!!


ID Bare Escentuals:

Mitt favorit smink! Det döljer och piggar upp ansiktet utan att bli för täckande!

Jag har alltid Foundationen hemma och denna som jag använder istället för rouge eller bara för att få en lite solbränd touch i ansiktet.



Hur har man då råd ? Jag har ingen bra lön direkt även om jag inte har några problem med ekonomin.

För det första prioriterar jag detta, jag försakar annat för att ha råd med mina hudprodukter, de är viktigare för mig.

Sedan håller jag koll på erbjudanden, det brukar alltid finnas erbjudande hos hudterapeuter eller på sidor som www.feelunique.com och www.donnabeauty.se


Hoppas ni har nytta av detta och hittar något ni kommer älska lika mycket som jag gör!

 

Resultat    :

 

  






SÄGER SOM PÅ PROGRAMMET BULLEN:

"Minen på bilden har inte med inlägget att göra"   

 
 
Zandra

Zandra

18 december 2009 12:41

Jag blir sugen på att testa den där peelingkrämen och nattbalsamet. Jag får jättetorr hud på vintern. Och har året runt mycket pormaskar på näsan och vita små prickar i resten av ansiktet. De där vita prickarna vet jag inte vad jag ska göra åt. Det är små talgklumpar som fastnar under huden. De ligger för djupt för att klämmas och de blir aldrig till finnar så att de kan läka ut sen. De finns bara kvar hur länge som helst, de går aldrig bort :(
Får kanske gå till en hudterapeut och be om råd.

http://drak.bloggagratis.se

 
ida

ida

18 december 2009 12:58

med tanke på bilden, tar jag tillbaka de där jag sa med att du är söt ;) haha. Va bra med tips. blir sugen på att prova, även om ja inte vågar. Har haft lite problem till och från, men tea tree från body shop, är min räddning. Provat mänger men är det ända som funkat. men det kanske kan bli ännu bättre tom. man vet ju egntligen inte. Usch nu vill ja va rik, å kunna prova de du har.

Älsklingen var med min familj förra året, så det blir inte första året tillsammans, men dock första året för mig med hans släkt. Kommer gå bra. *intalar mig* men det känns väldigt knäppt och jag saknar min familj mer än nånsin bara för de. Som tur är kommer mina föräldrar hit sen på annan dagen och släkten får ja träffa i januari. så de ska nog gå. hoppas ja;)

Va smidigt för er att de kan vara med er, då kan alla vara tillsammans. Så mysigt:)

http://www.idapersson.se

 
Zandra

Zandra

18 december 2009 13:00

Jag tycker också att skriva är det bästa för att rensa skallen och få ordning på tankarna. Och brukar också ge det som råd :)
Jag skrev mycket mycket under tonåren. En hel del dikter faktiskt. Och noveller. Alla sorgliga. Jag hade nämligen lyckliga slut som tonåring, för det var ju inte så i verkliga livet.

Ibland kan jag sakna känslorna man hade osm tonåring. Man kände så mycket, så starkt. OCh allt var SÅ viktigt!
Fast det är klart att det är skönt också att ha blivit lite mer emotionellt stabil. Även om jag fortfarande är väldigt svängig i humöret. Men jag är i alla fall medveten om det nu och försöker jobba på det.

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

18 december 2009 13:27

JUa, men vissa saker är helt enkelt viktigare att prioritera än anndra. Och just när det gäller hudvård och liknande tycke rjag verkligen att man ska unna sig om man har lite problem med hyn. För det gör att man känner sig vackrare när man har ett fint ansikte utan finnar och sådant.
Jag har turen att min tonårsacne var bara tonårsacne, så det är över nu. Men jag har fortfarande rätt fet hy så om jag inte sköter den och tvättar ansiktet noga och så så får jag lite, lite kvisslor och sånt.

Ja, det skulle vara coolt om man mötte andra levande varelser! :D Några som är så utvecklade som vi människor? Det skulle vara sååå otroligt häftigt! HIHI..
Jag blir så där barnslig nästan när jag tänker på det, blir så nyfiken.

http://malinhelena.blogg.se

 
Maddo

Maddo

18 december 2009 13:58

Haha, tyvärr måste jag göra dig besviken! ;) Jag har ofta träningsvärk. :)

Kanske var det värt det för ett kortare tag? Du verkar ju ha en bra hy nu menar jag? =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

18 december 2009 14:29

Jag har P-stav, som jag funderar på att ta ut. Den är ju väldigt smidigt på det sättet att jag inte behöver komma ihåg att ta något piller. Men periodvis får den mig att må väldigt fysiskt dåligt. Min kropp beter sig ungefär som att jag är gravid, och det är skitjobbigt. Sen samlar jag på mig massor med vatten mellan varven också.
Men jag kan inte bestämma om den ska ut eller inte än. Har haft den i ett och ett halvt år. Tror att mitt humör kanske kunde bli lite jämnare om jag slutade med hormoner ett tag. Jag har haft hormontillskott i olika former sen jag var 17, dvs i 6 år. Känns som att kroppen skulle kunna behöva en paus. Och det skulle vara intressant att se vem jag är utan de där extra hormonerna. Det kanske är jättestor skillnad o.O

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

18 december 2009 19:32

För tillfället andvänder jag Forevers hudkräm för torr hud. Den är också jättebra men som sagt var.. dyr!! Men vad gör man inte för huden..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards