MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Julklapps tips

Av Vivi - 14 december 2009 13:00

Japps.... tänkte jag skulle dela med mig lite julklappstips till er därute om det är någon som sitter och biter på naglarna och inte har en aning om vad ni ska köpa!

Har ni förresten mycket klappar kvar att köpa ?

Själv har några kvar, men de stora och viktigaste är gjorda   Bluebox är en sida där du kan hitta en massa udda och roliga saker till personen som påstår sig ha allt, de har framförallt massa roliga sällskapsspel!


Coolstuff är en sida som liknar Bluebox, men här hittar du fler praktiska saker, som en armmagnet för spikar till hemmafixaren!!


Personliga presenter är ofta väldigt roligt att både ge och få !

På t.ex extrafilm kan du göra egna almenackor, böcker, pussel , muggar m.m

Det kan du göra även på ICA, expert m.fl

Något jag själv funderar på är att ge bort ett linne med personligt tryck, jag hittade sidan spreadshirt som hade ett otroligt bra utbud!

Sedan har ni ju söta lillafjärilendesign där du kan köpa "fylla i"-böcker till hela släkten, mycket uppskattad present !


Önskar sig de du ska ge till bara presentkort ?

Gå då till den butik de önskar sig presentkort till och köp det fulaste du kan hitta!

De kan ju byta och det är lite skojjigare att ge ngt sånt än ett platt paket!


Vill ni ge en gåva som verkligen gör skillnad kan ni gå in och kika på

Zandras blogg!


Hoppas ni får glädje av sidorna!!!!


Sedan finns det ju massa roliga saker man kan göra när man slår in ...

 

Låda  


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

14 december 2009 14:31

Hahaha, köpa det fulaste de har :P Den va bra! =)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se