MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Dagens....

Av Vivi - 14 december 2009 10:44

Dagens bästa:

Inte var det mycket endast ett tuuuuunt lager,

men likkväl så var det   SNÖ   på marken i morse!!

 

Dagens inlägg:

Maddo skrev ett inlägg om att man ska säga att man inte vill istället för att man inte kan, mycket bra inlägg! Läs det!

 

Dagens plan:

Minst 30 minuter på crosstrainern och sedan mina strechövningar från massören!

 

Dagens coolaste:

Katter är ju verkligen riktigt coola djur, det visste vi ju   

Är däremot förvånad över att räven är så orädd för barnet och filmaren!


Dagens stripp:

(klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose


 
ANNONS
 
Karin

Karin

14 december 2009 11:55

ja vi får se hur det blir, och vilken ras det blir.. men det känns som en lättnad att ha erkänt det för sig själv iaf...

jag kan också på onsdag :)

http://www.ka-os.se

 
Maddo

Maddo

14 december 2009 14:27

Oh, så glad jag blir! Jag fick bli dagens! Taack! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
malin-heléna

malin-heléna

14 december 2009 17:05

Aah, Maddo´s inlägg där är så otoligt bra! :)
Låter som en bra plan för dagen med Vivi! Jag har faktiskt en liknande plan jag med. (om jag orkar) haha...

Självklart tog jag inte illa upp över att du skrivit något. Den där sjukdommen är jävulsk, bara massor av sorg, smärta och tårar. Inte bara för den drabbade utan för alla nära och kära med.
Jag blir dock alltid ledsen när jag hör om någon som lider av den. Men samtidigt blir jag glad för jag vet att jag inte är där mer, jag tog mig bort innan det var för sent. Vilket jag är stolt över. :)
Jag önskar all lycka till er. Och att mardrömmen en dag är över.
Jag ska läsa ditt mail nu med. :)
Kramar.

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se