MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Fullt upp...

Av Vivi - 8 december 2009 15:43

Ja det kan man nog minst sagt säga...

Jag har verkligen full upp resten av veckan, bara roliga saker iof, menjag vet att jag kommer vara rätt sliten nästa vecka, tur att det snart är jul! Har ju faktiskt tagit ledigt dagen innan julafton och även på måndagen efter *sköööönt*


Idag är det planeringmöte   

Vi ska planera nyår med våra kompisar som vi firat med tre år i rad nu,

eller är det fler ?? Menyn ska göras och drickat ska bestämmas!


Imorgon tjejkväll med gänget och kanske ska jag även toppa håret lite


Torsdag blir det en sväng hem till underbara syster för att bara

snacka skit och ha trevligt!   


Fredag är rätt öppen än så länge, men en eventuell träff med söta C


Lördag kommer två kompisar hit och sover över, kommer bli en riktigt rolig tjejkväll med god mat, dricka och ytterligare en massa tjejsnack!   


Söndag ja då blir det mysfrukost och lite umgås innan jag skjutsar tjejjorna till tåget , efter det ska jag bara ta det lugnt!   


Som ni ser.....det är mycket denna veckan ...


 
ANNONS
 
ida

ida

8 december 2009 16:02

åhh vilken rolig vecka du har framför dig, mycket tjejtid. underbart ju. Har visserligen inet heller nån dålig vecka framför mig. men du hade så mycket skoj på gång, att jag blir sugen på att planera in mer. än så länge är helgen rätt tom. Du planerna blev ändrade. så man får se vad det kan dyka upp för skoj. sånt brukar alltid lösa sig:)

http://www.idapersson.se

 
Maddo

Maddo

8 december 2009 16:14

Oj oj här var det fullt ös! Själv har jag kommit igång lite. Men det där med att belöna har en tendens att bli mer belöning än aktiv städ- och rensning för min del. Funkar bättre med studierna. Det är bara ta tjuren i hornen och köra köra köra som gäller för mig. Synd bara att det är så svårt att börja!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Maddo

Maddo

8 december 2009 16:28

Mary poppins är bara ett namn för mig faktiskt.. inget jag sett.. Faan, nu satte jag mig vid datorn igen.. Jag skulle ju inte! Och snart är skivan slut. GAAH! haha.

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se