MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Tävling !!!

Av Vivi - 8 december 2009 08:17


Jag är med och tävlar hos idapersson om ett valfritt smycke från Blåvinge.

Vinnaren dras måndag 14/12. Fram till dess får alla kunder hos Blåvinge 10 % på valfritt smycke när de uppger rabattkoden: idapersson


Ida gör jättefina smycken och det är klart jag vill tävla om ett av dem!!!

Jag rekommenderar er att gå in på hennes sida Blåvinge, kanske skaffa lite

glitter och glamour till Nyår! 
ANNONS
 
ida

ida

8 december 2009 09:06

va roligt att du är med och tävlar:)

hihi. ja men precis, blogga å läsa ska man ju göra för att det är roligt. men ja känner ändå att det är tråkigt när man inte hinner med att läsa vad alla skriver. fast så är det ju för alla egentligen. men ändå;P

Ehh det är ju ingen fara att du skippa de igår. det är ju en ny dag idag:) *pepp pepp* själv ska ja vila från träning idag. men måste börja stretcha ordentligt, för ja knakar som tusan i alla leder. vet inte om det kommer hjälpa. men antar att det är bristen på stretch som gjort de:(
kram

http://www.idapersson.se

 
Sussi

Sussi

8 december 2009 20:39

Så du blev inte ivägskrämd hihi

Lycka till..
Oavsett om jag vinner eller inte så kommer hon bli påhälsad igen av mig i sin webbbutik :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se