MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Trolltyg i tomteskogen

Av Vivi - 7 december 2009 11:53


Gick faktiskt in och googlade denna fina film som gick på TV och vet ni vad ...

det verkar som bråk om rättigheter osv har nått sitt slut,

eller så har det helt enkelt gått så lång tid att det nu är lagligt

att släppa den offentligt, den kommer på DVD !!!!!

*Vivi mycket lycklig*

  


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

7 december 2009 15:54

Vad skönt för dig! :)

Ah, jag tränade idag faktiskt! :) Kändes skönt. :) Är det träning som gäller idag?

Jaa, verkligen skönt! =) Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

7 december 2009 16:50

Wooohoooo! Jag MÅSTE skaffa den! :D
Skönt att de äntligt löst det där med rättigheterna på nåt sätt. som man fått vänta! De har ju inte ens fått visa den på TV för att det där varit oklart.

Jag tror vi har det inspelat på vhs hemma hos mamma och pappa. Men jag ska lätt skaffa DVD'n!

http://isdrommar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se