MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Saffran-g( l )ömma

Av Vivi - 7 december 2009 08:14

Ja igår gav jag mig på Lussekattsbak riktigt baksugen var jag, men det höll på att sluta i kattastrof och ångest.

Pojken åkte för att handla lite smågrejjor till baket jag glömt, snäll som han var och när han kom tillbaka satte jag igång.... jag han smälta smöret och blanda ut det med mjölk och kesella och sedan... ja sedan skulle saffranen i ....

Saffranpaketen stod ICKE att finna någonstanns, trots att jag vände uppochned på hela köket!

Arg som ett bi kastade jag mig in bilen och fick åka till närmasta öppna affär för att köpa ny, dyrt och onödigt!   

Paketen kommer säkert dyka upp ngn stanns om ett halvår eller så *suck*


Förutom detta har helgen varit mysig, jag följde Sussies  råd om billiga badrums mattor och tog en sväng till Rusta, två fina runda mattor fick följa med hem så nu är man inte lika kall om tassarna när man är i badrummet!

Idag kommer dessutom försäkringsNisse och kollar på golvvärmen, har massa fjärilar i magen.... ush... tänk om det blir jättedyrt...eller rättare sagt tänk om vi får stå för hela kostnaden själva! ....    

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

7 december 2009 11:32

Hehe, du kan få min autograf om du vill ;) (tänk dig här en cool smiley med solbrillor)

Attans att Saffranen försvann. Men den kanske kommer fram lagom till nästa jul :) Kommer den fram i sommar kan du göra saffranspannkaka. Mmmm...

Hoppas det går bra med FörsäkringsNisse nu! Jag håller alla tummar!

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

7 december 2009 19:34

ÅÅÅ så typiskt..
Frågan är om jag hade kastat allt i ilska hihi

Vilken färg blev det på mattorna? Jag knep två gråa mattor ;-)

Förstår att det kan vara lite si och så med att få upp granen när man har två katter..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se