MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Spöken i kyrkklockan ?

Av Vivi - 27 november 2009 08:59


Jag läste ett inlägg av trevliga Nettis där hon visade sina favorit julprydnader och jag blev inspirerad av skriva om min julfavorit.


  


Den vackra kyrkan på fotot är arvegods från min farmor,

man kan väl säga att jag & min syster har delad vårdnad om den     

Jag har även hennes julkrubba, jag älskar båda sakerna för de påminner mig så stark om farmor och de jular vi var hos henne. Kyrkan spelar en liten meodi om man drar upp speldosan, tror det är stilla natt och har lampor inuti som ger ett så vackert sken när det är släkt i rummet.


Kyrkan är däremot lite speciellare för mig än något annat och det har att göra med vad som hände första julen jag hade den uppe efter att farmor gått bort.

Jag hade ställt den i vardagsrummet och en dag när min syster var på besök så började den spela av sig själv...


Inte jättelänge men tillräckligt för att det inte skulle vara speldosan som bara hakat upp sig lite....

Jag & min syster kom överrens om att det var farmor som ville önska oss

en god jul!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

27 november 2009 19:39

Åh, vilken häftig upplevelse!
Mamma och pappa har en sån där fin kyrka som kan spela. Fast jag tror den har svart tak. När vi barn var små byggde vi alltid upp som ett vinterlandskap runt den med bomull och små tomtar och renar och en liten spegel som en frusen sjö. Så jag har också mysiga barndomsminnen från såna kyrkor :)

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

27 november 2012 19:05

Mysig julhälsning <3
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se