MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Dagens bild

Av Vivi - 17 november 2009 10:38

He he ...don´t mess with the kitties !funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures


Påminner mig om en katt vi hade på Öland, en kaxig liten kille.

Han hade bara ett öga och pappa sa alltid att han såg allting häften så stort, det var därför han var så kaxig Glad

En riktig sötnos och pappas favorit!


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

17 november 2009 11:04

Hehe, så kaxigt! =) Vad gjorde er katt som var på kaxigt?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

17 november 2009 13:13

Hehehe, evil katt.
Uppdaterade mitt inlägg från igår. Hade glömt berätta en sak. Tyckte inte det passade in i dagens inlägg då det var ganska sorgligt :(

Det händer så mycket här så det är svårt att komma ihåg allt när man skriver :P

Man borde egentligen vaccinera sig för att inte sprida smitta till de som kanske ligger i riskgruppen. Men eftersom jag är så säker på att jag haft den redan kommer jag inte vaccinera mig ändå. Pratade med en kompis som är sjuksköterska. Hon tycker inte att det finns något som heter "inte vaccinera sig" just av den anledningen att man inte ska sprida smitta. Bortsett om man är säker på att man haft den.
Men det är ett väldigt svårt dilemma detta. Jag gillar inte tanken på att spruta in konstgjorda saker i kroppen om jag inte verkligen behöver det. Tar sällan mediciner om det inte är verkligt akut. Äter knappt ens ipren om jag inte har riktigt ont eller är riktigt dålig.

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
ida

ida

18 november 2009 10:04

shit vilken läskig bild, med den stora björnmunnen, men kul text:) haha. hälften så stort. guu va gulligt :D

http://www.idapersson.se

 
Zandra

Zandra

18 november 2009 21:37

Inga inlägg idag. Måste betyda att du fortfarande är risig, din stackare! Hoppas du kryar på din snart!

Många krya-på-dig-kramar från Island!

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

18 november 2009 21:42

Men oj, nu måste du vara riktigt dålig!! Hoppas inte det är svinis du åkt på!
Krya på dig och glöm inte att dricka mycket..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

19 november 2009 11:27

Oj, det har varit tyst här... hoppas allt är bra med dig! Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se