MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Bloggfri helg

Av Vivi - 16 november 2009 08:11

Har verkligen hållt mig borta från bloggen hela helgen, eller hållt mig bort å håll mig borta....

det har bara inte blivit av då jag hade för mycket att göra lördagen och söndagen var jag inte riktigt bra.

Jag är så sjukt trött, vet inte vad det är med mig!

Igår kände jag mig lätt snurrig hela dagen och jag somnade två gånger under dagen, väldigt olikt mig!

(och nej, jag är INTE gravid ...det frågar nästan alla när man säger att man är trött och snurrig Tungan ute)


Min hy är också sjuk Rynkar på näsan jag har fått så himla mycket finnar, dumma dumma !!!

*gäsp*

Nej nu får man försöka hitta på ngt att göra på jobbet denna dagen Flört!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Erling

16 november 2009 09:59

Grattis på namnsdagen!

 
Zandra

Zandra

16 november 2009 20:23

Du kanske har någon infektion som ligger och lurar i kroppen. Mycket förkylningar och flunsor i luften så här års.

Har du föresten vaccinerat dig mot grisflunsan? Det är ju en het fråga nu. SJälv har jag bestämt mig för att inte vaccinera mig. Av flera orsaker. Dels för att jag inte var hemma när vaccinet släpptes och ändå inte kommer kunna vaccinera mig före nyår. Dels för att jag tycker det är lite osäkert och otestat. Inte för att jag tror att jag kommer bli allvarligt sjuk, lite feber är väl ingen fara iksom, men för att jag är emot att de släpper ett så otestat vaccin och det verkar som att de tycker att om några dör får man räkna med det. Och sista anledningen, jag är rätt säker, för att inte säga väldigt säker, på att jag redan haft den influensan så jag har redan antikroppar.

Lång kommentar det här ^^

http://isdrommar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se