MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Lördags fejjande

Av Vivi - 31 oktober 2009 11:57

Ja nog blidde det lite städande och fejjande av ren automatik när vi vände upp & ned på både hus & garage i jakten på klockorna. var lite rädd ett tag att jag lyckats tappa bort klockor för tusentals kronor *yiaks*

Min fina pojke hittade dem i garaget, typiskt dem att gömma sig där, dumma klockor!

Får ta mig in till stan ngn dag för att byta batterier på dem, sedan ska de ut till försäljning!


Har dammsugat huset och städat badrummet, har hunnit med en ordentlig skrubbning av mig själv också Flört 

Planen enligt mig är att äta lite lunch, fixa naglarna, slappa lite framför en film medan jag syr lite.

Sedan slipa fönsterfodret och eventuellt måla det om jag hinner.

Festen börjar inte förrän åtta ikväll...så det borde jag hinna va ?? Flört 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

31 oktober 2009 12:29

Jadå, klart du hinner! :) Vill man så kan man. hihi. kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

31 oktober 2009 12:35

Men gud vad du är aktiv människa! =P Har ork och vilja kommit tillbaka från din utflykt? :)

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

31 oktober 2009 15:10

Vad praktiskt med bloppis :-)

Festen jag ska på börjar lite tidigare.. 18:37 ska vi vara där. Lite ojämn tid hihi
Dom har hyrt in en trubadur också. Vad trevligt det ska bli..

Hoppas du har en riktigt rolig maskeradkväll. Ska bli kul att se sen vad du var för nåt ;-)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Siv

Siv

31 oktober 2009 17:15

Oj vad mycket du har hunnit skriva på din blogg sen jag var här sist o glodde. Min stora tant i huset har oxå lagt in nåt på bloppis men tror inte det har blivit nåt sålt där.
Hoppas du får en bra helg.
Mjausi/Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se