MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Glad halloween!

Av Vivi - 30 oktober 2009 12:13

(klicka på bilden för att se hela)


Rose Is Rose


Nu beger jag mig snart in till stan för att kompletera våra maskeraddräkter !

Jag lovar att ta med kameran till festen i morgon så ni får se resultatat på våran kreation.

Har hört att både en häst & svininfluensan kanske kommer vara där så jag ska se om de vill ställa upp som modeller också Flört


Om jag inte hinner skriva mer önskar jag er en riktigt riktigt  


HAPPY HALLOWEEN!

 

  

 vampyr    

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

30 oktober 2009 16:57

ah så det är imorrn! jag skulle tro att det inte är så stor chans att jag lyckas få ner oss... vi är helt slut båda två, och har sett fram emot en väldigt lugn helg båda två utan något inplanerat.. men det kan ju hända att vi känner för det imorrn iaf :) kram

 
Zandra

Zandra

30 oktober 2009 17:43

Happy Halloween till dig med!
Här är inte Halloween särskilt utbrett. Islänningarna har nämligen en egen högtid som heter Öskudagur (askdagen). Alltså som i aska efter en eld. Förr i tiden hängde man nämligen en påse med aska bakpå någon annans kappa som bus.
Nu för tiden går barnen runt i butiker och sjunger, och får godis :)

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
nickie

nickie

30 oktober 2009 18:33

SV: gud vad roligt :) hoppas ni får ett fint bröllop, jag får väl följa upp det här i bloggen hoppas jag :)

haha ja den är ju rätt patriotisk men jag är ju inte helsvensk så det är ingenting sånt egentligen haha, har haft tankar på ett finsklejon länge men det har bara inte blivit av ännu!! :)

blev det något köpt i stan då?

http://nicolefagerholm.blogg.se

 
Maddo

Maddo

30 oktober 2009 18:54

Oj, någon mer än jag älskar VILA :D haha. Hur går det med allt, får du mer sålt? Jag borde också rensa ju.. hmm hmm.

Så många skor har jag inte - jag har inte råd längre.. :( Men ett trettiotal är det iaf. haha. :D

Skicka hit sambon! :P haha

KRamar

http://blogg.dreammaddo.se

 
nickie

nickie

30 oktober 2009 19:15

SV: vad gulligt med tre hjärtan!! ja verkligen det är så synd att man ska förknippas som typ rasist och hela faberullan för att man har en sån tatuering, jätte tråkigt faktiskt. men jag älskar den :D

http://nicolefagerholm.blogg.se

 
Sussi

Sussi

30 oktober 2009 22:40

Även jag kommer ta med mig kameran till morgondagens maskerad! Sen får vi se om det blir kort bara till mig eller inte! Kanske smyger in ett kort på bloggen

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se