MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Dagen...inställd!

Av Vivi - 22 oktober 2009 09:51

Idag kommer svärmor på besök, ska bli trevlig för det var ett tag sedan nu, har sådan tur.

Har inte en sådan där jobbig svärmor som folk pratar om utan bara en helt underbar svärmor,

mycket praktiskt Flört ! Fick panikstäda lite i morse eftersom jag iten hann igår... lite ordning vill man ju ha på dammråttor och tandkrämsfläckar i handfatet. Tungan ute


Inredningspartyt var trevligt igår, var extra kul att M från jobbet följde med, tack M !!

Mysigt att få pussa på världens finaste syskonsöner också ..ibland älskar jag dem så mycket att jag inte vet vad jag ska ta vägen, MÅSTE hitta ngn dag/helg jag kan få passa dem snart.

Tyvärr kan de inte vara hos mig och sova över för S har blivit tokallergisk mot katter, inte ens mina Sibirier fungerar Rynkar på näsan Det är så synd för han älskar verkligen katterna, han är helt underbar med dem!!!

*suck* Skrikandes Orättvist!! 


Så sent kom jag inte hem igår....men det tog lååång tid att somna,

sedan har jag sovit riktigt illa ....resultat: mucho trötto !

Nee... en kopp kaffe kanske?...


Om inte det hjälper så :


funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se