MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Dagens bild

Av Vivi - 21 oktober 2009 14:38

Ja visst är det ibland som att ha småbarn hemma....funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures


 
ANNONS
 
Julia

Julia

21 oktober 2009 14:42

Ibland???

Varje dag *skrattar högt*.

Kram

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

21 oktober 2009 15:24

Söta missar!

Tack för hjälpen om Bloppis...hihi

http://sancha.bloggagratis.se

 
nickie

nickie

21 oktober 2009 15:53

SV: hahahah gud vad roligt!! :D själv gjorde jag mina tre kronor tillsammans med min pojkvän i tallinn då gjorde han sverige konturerna på under armen :D

http://nicolefagerholm.blogg.se

 
Nettis

Nettis

21 oktober 2009 21:25

Hahahaha, vilken underbar bild ;D !!! Det är våra katter i ett nötskal ;D !!!

Tack så jätte mycket för din snälla kommentar! Det värmer sååå gott och gör mig så jätte glad :) .
Har akdrig tänkt på att man kan göra nånting med bilderna, hihi! Jag bara tar dom och lägger dom på datorn... typ, fniss :) !
Stor kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

21 oktober 2009 23:01

Hahahaha, klockren! :)


Aha, jag vettetusan men jag har aldrig köpt leggins hos gina. Har köpt mina i en liten turkaffär. Iaf mina favoriter. :D Leggins som är så underbart skönt! :)
Kram

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se