MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

Dagens bild

Av Vivi - 20 oktober 2009 10:31

Lite så här känner jag just nu när det har börjat krångla med huset...


funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures


 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

20 oktober 2009 11:05

Haha!!! Vilken rolig. ^^,


Sv:Jaa, det är bättre tv då. :) (eller ja, ikväll alltså) och speciellt på onsdagar!! Först greys och sedan True blood! Ser du den serien? Sååååååå bra!! :D

Ja, alltså han blev rätt så stor. :P Vet heller inte om han slutat växa helt, för de som inte träffar han så ofta tycker att han bara blir större och större. Haha.. om de är de som inbillar sig eller inte vet jag inte.
Ja, mät dina flickors svansar, jag är nyfiken på hur långa vanliga kattsvansar är. :P
Kramar!

http://www.malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se