MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

skrattar så jag dööör......

Av Vivi - 13 oktober 2009 16:19

Seriöst....oj vad roligt !!!

Jag har ju tidigare tipsat er om sidan "arga lappen" (se länkar)

Jag hittade denna där, den var så vansinnigt rolig... kan inte sluta skratta

*hahahhahahaha*

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

13 oktober 2009 16:39

hahaha klockrent!

 
Sandra

Sandra

13 oktober 2009 19:21

hahahahaha så går det!! men pinsamt att hela trappen fick reda på det :) klockrent!!

http://ido.bloggplatsen.se

 
Nettis

Nettis

13 oktober 2009 19:58

Hahahaha!!! Den var jätte bra, haha ;D !!!

Hoppas att du inte missuppfattade mig förut! Det var absolut inte menat som nån pik eller kritik, när det gällde bantning!!!
Jag behöver verkligen banta, men är sååå trött på det bara :) !

Kramis!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

14 oktober 2009 08:20

Det framgår inte riktigt av bilden på tröjorna men det har faktiskt smygit sig in en mörklila top också hihi
Men det är som du säger. Det blir mycket Svart, grått och vitt!
Det passar ju liksom till allt :-)

Ha en bra dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se