MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Konflikthanterare i skolorna

Av Vivi - 13 oktober 2009 13:56

Läste i expressen om en skola som använt sig av medlare/konflikthanterare

för att lösa ett bråk mellan två elever, hejja!

Jag har faktiskt en vän som jobbar just som konflikthanterare och jag önskar att alal skolor kunda ha en sådan som henne som stöd. Kommunen och staten måste inse att detta är något vi måste lägga mer pengar på!

Det är våra ungdomar vi måste hjälpa för att säkra vår framtid, jag har tjatat om detta sååå många gånger.

Det är samma sak som att jag tycker vi borde ha fler projekt till ingdomarna, fler ungdomscoacher!

I dagens samhälle där det finns så mycket intryck från media osv är det inte alltid lätt att hitta de rätta vägarna fram i livet, våra ungdomar behöver oss mer än någonsin!! 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

13 oktober 2009 20:54

Äntligen en skola som tar lite ansvar!! Hoppas fler tar efter

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se