MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Frostigt

Av Vivi - 13 oktober 2009 10:33

Ja... gubben Frost hade minsann varit ute i natt, eller kanske i morse, frost fanns iaf på bilrutan.

Blev nästan lite sen till jobbet för att jag inte beräknade skraparutan-tiden Glad men bara nästan!

Denna veckan är sista veckan jag har kvar träningskortet, känner mig inte mer peppad för det....

Hade ju en period där då det gick bra och jag kom iväg , men nu så har latmasken kommit fram igen Rynkar på näsan

Kommer ingen vart med varken mått eller vikt, mycket för att det lilla kilo jag går ned under veckan går jag upp igen på helgen då jag "unnar mig" Tungan ute

Nepp.... får se till att hitta ngt sätt att röra mig mer på och minska ned kakorna på helgen Flört

 
ANNONS
 
Nettis

Nettis

13 oktober 2009 14:01

Hihi, vad bra om vi fick lite karma-poäng ;) .

Det där med bantnig och sånt har jag lagt ner. Jag har bantat hela mitt vuxna liv!!! Men jag vill kunna njuta av livet!!! Japp, jag är på tok för tjock... Men i mitt nästa liv kanske jag blir smal... haha ;D !
Kram på dig!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nettis

13 oktober 2009 14:03

Skrev jag att jag kanske blir smal i mitt nästa liv??? Fick för mig att jag skrev tjock i stället, haha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se