MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Tv-licens ...om du har mobil!

Av Vivi - 12 oktober 2009 11:42

Nu pratas det om att man ska betala tv-licens om man har mobil *suck*

Kommer detta innebära att även om man inte tittar på Tv måste betala ?

Så brukar det väl vara!

Största delen av befolkningen idag kollar faktiskt itne på TV i mobilen så det känns liiite onödigt!

Trött man blir ...

  

 
ANNONS
 
Julia

Julia

12 oktober 2009 12:29

Så bra att jag bara har en mobil att ringa och skicka sms med.
Ingen kamera eller andra påfund.
Snart är mobiler så "finurliga" och har så många funktioner, att jag börjar undra om dom alls kommer att gå att ringa med...

Kram

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
malin-heléna

malin-heléna

12 oktober 2009 14:40

Åååh, vad söt hon är!!! hihi.. sötaste kattbilden jag sett på länge. ^^,


Ja, jag älskar den jackan!! :D Jag hade svart veckad midjekjol, den skinnjackan och röda klackskor. Kände mig väldigt á la Grease. ;P

http://malinhelena.blogg.se

 
Zandra

Zandra

12 oktober 2009 15:21

Jag hatar TV-licens. det är sjukt dumt och omodernt! Får nog väcka upp vanliga bloggen och skriva vad jag tycker om tv-licens där ^^ Det blir för mycket för en kommentar =P

http://isdrommar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se