MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Helgen...liten summering....

Av Vivi - 12 oktober 2009 08:32

Ja.... det blev alltså inget Växjö i helgen som ni kanske förstått, min morfar var varken till räckligt stark eller på humör för ett besök tyvärr. Känns väldigt jobbigt eftersom man hela tiden är rädd att tiden rinner ut, men jag vill inte tvinga mig på honom heller om han inte vill ha besök. Ska försöka skriva och ringa till honom en gång i veckan så kanske han tinar upp lite så vi får besöka honom.


Det blev ju Gekås istället i lördags, kom hem med en masas kassar och mycket mindre pengar i plånboken. Vi var väl där vid ...halv nio tiden och då var det ingen kö alls även om det avr mycket folk, fick veta att vid halv tio skulle det tydligen ha varit en helt sjuk kö, snacka om att jag och syrran lärt oss tajma Flört

Vi har faktiskt bara stått i kö två gånger, men då har det varit långa köer med kötider på ca 1½-2 timmar *suck*


Igår var jag & pojken ute och kollade lite möbler och unnade oss en myslunch på Espresso house. Det blev en sväng förbi grizzly också för att inhandla vippa och aktivitetsboll.

    


Dessutom är jag färdigshoppad för ett halvår frammåt för denna ....


Lindex Shop Online - Klänning


som jag tjatat om blev äntligen min !!

Den var jättefin i verkligheten också !!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se