MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Kärleksförklaring till musiken

Av Vivi - 30 september 2009 11:56

Det ska ju vara Marcus Birro som gör den ultimata kärleksförklaringen till musiken!

I hans fall handlade det om Thåström och hans texter, i mitt fal har det mest handlat om Depeche Mode.


Det är först nu på senare år jag har haft möjligheten att se mina tonårsidioler.

Killarna som fanns där när jag var arg på alla orättvisor och arg på livet, de sjöng med mig och var arga med mig. De fanns där som tröst när mitt hjärta krossades första gången och de hjälpte mig fantisera om pojken jag inte vågade gå fram till.


Jag blir fortfarande berörd av deras texter som är så starka & vackra, de kan verkligen klä känslor med ord, precis som Marcus Birro även om hans gör det på ett annat sätt.

Nu ska jag se dem snart igen , i januari åker jag, Karin och hennes bror till nya Malmö-arenan för att förtjust få skrika och hänföras som tonåringar igen !


Värdefull biljett  

 
ANNONS
 
* K Y S S A R

* K Y S S A R

30 september 2009 15:00

Hhe tack :D Jaa haha alltså något är det iaf. Jag måste komma på vad, Kyssar är nog en superhjälte som räddar mig hahahah : Kram på dig och sköt om dig :)

http://kyssars.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se