MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Idol

Av Vivi - 30 september 2009 09:51

Måste ju slänga in ett litet inlägg om Idol...

Klart att när man ändå sitter vid TVn kl. 20.00 så slår man över till 4:an och kollar, det är svårt att låta bli att kolla på idol.

Jag tyckte väl så där om killarnas första uttagning, men tjejernas igår gillade jag stenhårt.

Mariette /Mary Jet var fantastiskt bra, hon brillierar verkligen , men ändå var det nog Erika som vann mitt hjärta och min röst, mycket pga av låtvalet.

Hon framförde "sin låt" så troligt fint och bra, har verkligen fastnat för den låten nu.

Måste även ge lite beröm till Clara som jag tycker var söt som en sockerälva, hennes outfit matchade låtval och stil perfekt!


Så ...nog med amatör-recentioner nu på ett tag Flört 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

30 september 2009 20:42

Håller med. Inte går det att låta bli att titta på idol inte..
Jag gillade också dom två som gick vidare igår. Nu har jag hört bra många sjunga av killarna idag men det är ingen som har varit duktig hittils. Men snart kommer Erik och då blir det sjunga av hihi
Ännu en av mina favoriter :-)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se