MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Torsdagsfräckis

Av Vivi - 24 september 2009 12:33

Är detta var man kallar buskishumor ??


Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa,

den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett.

Dagen efter ringer den ena äkta maken till den andre;

-Det gick nog vilt till igår! Min fru kom hem UTAN trosor!

-Klaga inte... Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stod

"Vi glömmer dig aldrig! Från alla medlemmarna i Metall avdelning 23".

 


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

24 september 2009 12:46

Haha, den är underbar!

Jag har en yoga-dvd med boll som du skulle kunna få? Använder den ju aldrig. Är ingen hemmatränare. :P
Ah, mitt ex bor i halmstad - han är därifrån! :)

Jag är värd två pass i veckan så det blir minst två pass/v. men sen vill man ju träna något som inte är obligatoriskt så det är mer regel än undantag att det blir 3 pass i veckan :P Denna vecka blir det tillochmed 4 pass. :P

http://dreammaddo.bloggplatsen.se

 
malin-heléna

malin-heléna

24 september 2009 12:53

Höhö.. snuskis. :P *skrattar*

Sv: Du ska bara se alla de bilder som raderas för att de ser bedrövliga ut. :P hihi..
Men jag har ju turen att få till några bra bilder. :)

Kram

http://malinhelena.blogg.se

 
Zandra

Zandra

24 september 2009 14:05

Hahaha! Ok, ganska barnsligt. Men jag skrattade i alla fall! :D

Fick påminnelsemail från Canis att presentkortet går ut om 2 dagar. Som sagt, det är fritt fram för dig att testa om det fungerar för dig att handla med om du vill.
Jag kommer inte att använda det.

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

24 september 2009 14:49

Ledsen att göra dig besviken ;) Men jag äter bara en sorts lakrits. Lakrits-pipor! De är ju väldans goda :)
Men inget jag går och längtar efter. Jag föråt mig på såna en gång. Fick en hel låda av mormor ^^

Annan lakrits har jag aldrig gillat.
Fishermans Friend Halstabletter som smakar salmiak äter jag dock alltid när jag har ont i halsen. Det är bästa sorten då tycker jag :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se