MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Blink blink

Av Vivi - 24 september 2009 08:22

Japps....jag blinkar... en massa!

Mina ögon krånglar något alldeles fantastiskt idag, dock har humöret vänt efter gårdagens ompyssling så jag tänker inte låta några dumma ögonproblem ta ned det. Flört

Kanske har det ett samband med att jag grät ögonen ur mig igår när jag såg på säsongsavslutningen på Greys Anatomy.


Jag brukar inte följa serier, men Greys har fångat mig, jag är fast!

Jag lyckades missa säsongsavslutningen nu sist så det var lycka när jag satte på TVn igår och såg att Greys gick och dessutom dubbla avsnitt och SÄSONGAVSLUTNINGEN *Wheeeeee*

Det var toksorgligt och mycket gripande alltihop så jag som är så blödigt grät som ett litet barn, efter avsnitten så fick jag krypa upp i min pojken famn, han fick trösta mig medan jag gråtandes försökte förklara varför det hade varit så sorgligt.

Min söta pojke bara klappade mig på huvudet och sa *dumma dumma stygga Greys Anatomy*

Har jag nämt idag att jag har världens bästa pojke ??
Det var verkligen en välbehövlig dag igår, första en fika med världens bästa vänner sedan överraskning från världens bästa pojke och till sist världens bästa Greys Anatomy! 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

24 september 2009 14:36

härligt att det blev bättre! för mig också :).. ni är bäst.

Nu i dagarna sätter den nya greys-säsongen igång... muahaha :)

 
Sussi

Sussi

24 september 2009 19:45

Jag missar inte ett avsnitt av den serien!! Och jag gråter varje gång. Fy vad den serien kan beröra. Riktigt bra är den!

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se