MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Viktiga frågor

Av Vivi - 21 september 2009 13:23

Ovanligt uttråkad idag eftersom bloggtorka infunnit sig...

Då går man in och läser t.ex sådana här artiklar, de brukar iof vara underhållande,

men jag har en "idagärallttråkigt"-dag.


Viktiga frågor debatteras, viktiga saker frågar man sig nu en dag som denna...


Får man snabbare sevice om man lägger upp brösten på bardisken....nej hävdade jag och demonstrerade, tjoff så stod bartendern där ..det var visst jag som blev motbevisad!


Hur är det egentligen med Top Model ? Min pojke har ju en bra poäng, vart tar vinnarna vägen? 

Säljs de som exportvaror? Jag kan inte komma på att jag sett så många efter de vunnit

och varför blir Tyra galnare efter vaje säsong och sämre skådespelerska ?


ÄR Demi Moore opererad eller inte och om hon är det, vem har numret till hennes läkare?


Varför blir allt dyrare om man sätter ordet bröllop framför ? Bröllopstårta, Bröllopsfoton osv.


Varför finns det fler grå bilar på vår parkering utanför än vita,röda & blå ?


Varför blir ibland Nemi-stripparna på MSNs seriesida suddiga ? En elak vätte?


Varför är komplett.se onda och elaka?


Hur många gem får plats i min lilla gemburk ?                                                  
         

Viktiga frågor på en måndagseftermiddag!     

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

21 september 2009 15:29

Hehe, det låter som att du har fullt upp ;)
Jag tycker du ska ta reda på det där med gemen. Mycket viktigt!

Jag läste dock någon statistik på det där med bilar i Metro för ett par månader sedan. Grå eller silvergrå är tydligen den vanligaste bilfärgen och också den färg som oftast är inblandade i olyckor. Dock framgick det inte om det var för att det finns flest av den bilfärgen eller om de räknat ut det i förhållande till hur många bilar det fanns av varje färg. Minst olycksdrabbade var i alla fall rosa bilar.

Men en sak vet jag säkert. Jag personligen har väldigt svårt att se grå eller silvergrå bilar på vägen. I synnerhet i mulet väder. Så jag kan tänka mig att den färgen är mer "olycksbenägen" ändå.

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

21 september 2009 15:31

Du ser förresten ut som en rikitig gravstens-vältar-sadist på bilden ;)
Om du haft en mörk huvtröja.. Och om det varit lite mer natt på bilden.. Och om det varit en kyrkogård istället för en skeppssättning...
Om jag har fantasi? Ja visst! ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

21 september 2009 17:07

Oj så du har tänkt till hihi
Tråkig dag på jobbet eller?? :-)

Ha en mysig kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se