MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Oinspirerad

Av Vivi - 21 september 2009 10:56

...Jag vet inte rikigt vad jag ska blogga om, har råkat ut för den berömda bloggtorkan....

Just nu känns det som en seg dag som kommer följas av en ännu segare vecka....

Seeeeeeegt....


Close up Athena  

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

21 september 2009 11:30

Yes, det var sista träffen med föräldrarna innan resan. Och denna veckan blir nog inte mycket bloggande. Min lillasyster ska vikariera när jag är borta och nu är hon här och går som lärling med mig denna veckan. Kommer ha fullt upp att gå igenom allt med henne på dagarna. Får sköta bloggen på kvällarna nu istället :)

Känner mig just nu mest bara stressad inför allt jag ska hinna innan jag åker..

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

21 september 2009 12:19

Uuuha, trist när insperationen inte finns. Speciellt om man inte har något annat att göra. Hoppas dagen på jobbet inte blir allt för lång. Själv börjar jag jobba när du slutar nästan. :P

http://malinhelena.blogg.se

 
Zandra

Zandra

21 september 2009 15:24

Du fick just min dag att känns en smula bättre. Tack för omtanken!

http://drak.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

21 september 2009 23:14

Ja, ibland är vissa dar så där sega och långsamma! och bloggtorka har jag nog också för tillfället. Men då kan ju jag säga till dig som du sa till mig en gång och som kändes så rätt och snällt:" att du får komma tillbaka när du känner för det, vi finns kvar här! " Det var kanske inte ordagrant men andemeningen är i vart fall den samma. Att blogga kan ju faktiskt också bli ett krav och då är det nog lika bra man tar en paus, kort eller lång, för det ska väl ändå vara roligt att skriva!

http://meab52.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se