MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Rent garage smutsig bil

Av Vivi - 21 september 2009 08:53

Ja ...det är resultatet av en ordentlig röjjning i garaget, nu får vi som sagt in vår bil i vårt dubbelgarage... det fick vi inte innan *fniss* .

Det är väl som sagt därför vi fick sådan ordning i huset så fort, allt "övrigt" placerades i garaget. Det är alltid lika skönt att få iväg en massa till tippen, kylskåpet som de förra ägarna skulle tagit med sig (men "glömde" *morr*) åkte igår och där blidde ju genast en stor yta ledig.

Bilen är som sagt mycket smutsigare nu, men det får väl bli en dammsugning av den i veckan.


Efter att ha varit så duktiga så åkte vi hem till mamma & pappa på en fika, mamma hade gjort en fantastisk äppeltårta, det var den godaste äppeltårta/paj jag ätit i hela mitt liv *mums*

Lite komplicerad att göra bara ...man skulel göra eget äppelmos och koka äppel i sockerlag, göra en sockerkaka och ett marängtäcke över allt ...men gott var det!


Igår kväll blev det storkok av köttfärssås som vi kan ha till lunch nu i veckan (gott & ekonomiskt) kycklingfärssås i mitt fall eftersom jag inte kan äta kött och myskväll framför Kändisdjungeln och Top Model 12 ( ha ha ...12 helt sjukt att det gått så många säsonger)


Nu i veckan är det inte så mycket planerat, en fika i morgon, försök till lite träning ikväll och sedan ska jag väl försöka vara lite huslig i veckan, olja matsalsbord och sånt Glad

Neeee ...om man skulel jobba lite .... mahahahhahaha.... Tungan ute 
ANNONS
 
Thomas

Thomas

21 september 2009 12:54

Finns det någon som har koll på alla som vunnit top model? Jag kan inte en enda. De kan med andra ord inte ha blivit supermodeller direkt.

http://thomasdotblog.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

21 september 2009 17:09

Det är väldigt praktiskt med storkok! Skönt att ev. slippa laga mat nån annan dag :-)

Det blir latmansmat här idag. Färdigköpt potatisgratäng och fläskfilè.. Inget krux, bara steka rätt av bá hihi

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se