MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 september 2009

Mysfika med bloggkompis

Av Vivi - 18 september 2009 20:18

Sitter här mätt efter fredagens obligatoriska tacos *mumma* hemkommen från en jätte mysig fika med bloggkompisen Malin-Helena. Måste erkänns att jag faktiskt var lite nervös när vi skulle träffas, tänk om det blir knasigt, att vi inte hade ngt att prata om eller om det blir långa pinsamma tystnader.

Jag behövde inte oroa mig Glad

Hon var jättegullig, trevlig och väldigt söt i allmänhet, det var jättelätt att prata med henne och jag hade riktigt roligt. Det var jättekul att träffa dig tjejen!

Nu ska vi snart slänga i en film, men jag måste få tacka för alla gulliga kommentarer ni gett mig angående mitt senaste minne-inlägg. Känns faktiskt stöttande och bra att få höra alla snälla och förstående kommentarer.

TACK!! 


 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

20 september 2009 18:15

Hihi.. Jag var faktiskt också nervös över just det, att det skulle bli tyst och att vi inte skulle veta vad vi skulle prata om. :P
Då skulle ju det här bli svårt och konstigt med sen, att prata över bloggen alltså.
Men jag håller med, det var suuuper roligt att träffas. :D
Jag hoppas vi kan göra om det någon gång. Du kanske har vägarna förbi vara någon dag, ;) haha..

Kramar.

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se