MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 september 2009

En speciell fika och bröllopsnojja

Av Vivi - 18 september 2009 08:50

Idag ska jag iväg och fika med fina Malin-Helena som är på besök i Halmstad,

det ska verkligen bli jättekul!

Det är så galet det där, vi har ju aldrig träffats annat än genom våra bloggar ändå känns det som om man känner varandra lite grann Glad 

Det är nog ändå så att sättet vi träffar nya människor på idag har breddats och jag tycker det definitvt är till det bättre !


Jag tror jag redan börjar få lite bröllopsnerver, för det första är jag sååå besviken på mig själv för att det inte blev ngn träning igår, hade faktiskt planerat att motionera på ngt sätt. Tänk om jag inte går ned ett enda kilo tills bröllopet och tänk om pojken inte heller gör det ?? Inte för att det är SÅ viktigt, men jag vill så gärna känna mig vacker.

Tänk om jag inte får några komplimanger?

Tänk om min syster eller mina vänner är mycket vackrare än vad jag kommer vara ??   

Jag & syster i Turkiet

Tänk om jag blir jättemissnöjd med min sminkning (som jag kommer göra själv) eller ngt annat?Det känns jättefjantigt men jag oroar mig faktiskt för sånt här ...

Det är nämligen så att vid två tillfällen då jag har haft chansen att känna mig riktigt vacker har det misslyckats.


1) Studentbalen .. jag var en av de ansvariga, jag fick ingen dejt förrän i sista minuten och ingen av killarna i klassen dansade med mig Rynkar på näsan   och fotona vi tog blev helt misslyckade.

2) Höstmiddag på regementet... jag gick med en killkompis som ändrade personlighet så fort vi kom in på regementet, jag kände mig ignorerad och han gav mig inte en enda komplimang, han som alltid annars brukade fjäska som bara den. Jag har ställt honom mot väggen angående detta och det enda svar jag fick var "din klänning var inte direkt middagmatrial" , vilket är skitsnack för min klänning var samma som jag hade på studentbalen och det var verkligen en jättevacker klänning som inte var opassande på ngt sätt.


*suck*

Nu har jag fått gnälla lite  Obestämd Tack!

Jag ville så gärna att allt blir bra... behöver inte bli perfekt, men bra!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

18 september 2009 14:19

Fy vilken hemsk kille!
Tänk på att nu kommer du stå där med din älskling. Som älskar dig lika mycket och tycker du är lika vacker vare sig du har raggsockar, mysbyxor och håret på ända, eller galaklänning och tjusig håruppsättning.
Jag VET att du kommer vara vackrast! Och känn dig vacker! Hur man känner sig utstrålas faktiskt. Känner du dig skitsnygg kommer du utstråla det och alla kommer att beundra dig.

Och känner du dig osäker kan du ju alltid välja väldigt fula klänningar till dina tärnor. Det är ju bruden som bestämmer! ;) Hehehee

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se