MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

NEJ NU ....

Av Vivi - 15 september 2009 12:55

Hej allihopa!

Jag brukar inte skriva så mycket här, min dotter Angelique brukar sköta den biten, men jag läste ngt som gjorde mig upprörd. Det finns en väligt stilig kille som heter Algot, han har otroligt vackra ögon och en päls som man vet kommer ta hela kvällen att slicka ren *mys*.


Nu läste jag att hans matte tänker raka honom!!!!!! Får människor göra så ???

Vet att min matte tycker Algots matte är väldigt förståndig, tänk om hon får för sig att raka mig med ???

Herregud säger jag bara, så här får det inte gå till, finns det ingen tigerpatrull man kan ringa som kan skrämma lite vett i de dära hårlösa tvåbeningarna! 


Själv tänker jag åla mig på mattes & husses nya soffa så lite extra ljuvligt katthår sätter sig i den, hämnden är ljuv!

*suck* Var är Leia och hennes hämndauktioner när man behöver dem! 


Upp till kamp katter, upp till kamp för er fluffiga varma päls skull!


Athena på balkongen   Athena i fönster                              Athena wow  


Hälsning drottning Athena

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

15 september 2009 13:59

Leo kan nog skriva under på den där aktionen ;)... men jag tar också snart fram rakapparaten.. blä för den här pälsen överallt.. kan den inte iaf sitta kvar på katten?

 
Zandra

Zandra

15 september 2009 14:16

Nej då, ingen vitlök i mitt hus, och särskilt inte i min mat. För då får min mage spel. Tråkigt för jag älskar vitlök.
Men jag har en teori om att katterna inte tar det man ger dom för jag brukar stoppa fram äckliga saker om de tigger. Jag vill nämligen inte att de ska tigga. Så om de sitter nedanför köksbänken och tigger när jag lagar mat håller jag fram något jag vet att de tycker är äckligt. Fungerar alltid. Utom en gång när jag höll fram en brödbit. Då åt Brynja upp den ändå av ren snålhet, bara för att hon fick något. De har även försökt äta sallad en gång.. Men den gav de upp ganska snart.
Tandborsten har jag också testat att hålla fram, mina skrynklar ihop hela ansiktet och får väldigt bråttom ner från handfatet ^^

Hon är väldigt vacker din Athena!

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 september 2009 17:53

Woho! På inlägget ovan funkade radbrytningen :) De kanske har sett mitt mail ändå. Bara att dom skiter i att svara på det =P

http://drak.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

15 september 2009 17:54

Hudana mig så hemskt, inte kan man väl raka en kompis..säger min Kurris och sträcker fram sina nyklippta klor.
Kramisar säger matte

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

16 september 2009 22:35

Hej drottning Athena! Du är vacker som få tycker jag! Jag kan lugna dig med att din matte säkert inte tar fram rakapparaten för du har lagom lång päls ser jag och säkert inga tovor som jag hade. Usch, jag hade många tovor och vet du, Athena, jag tyckte faktiskt det var skönt där på trimbordet! Det mesta av min päls är också kvar, något annat hade jag inte tillåtit!! :-)
Hoppas du fortfarande tycker jag är snygg, Athena!?! Du är i alla fall en jättevacker dam, en riktig drottning!

http://meab52.wordpress.com

 
Katten Leia

Katten Leia

17 september 2009 08:49

Oroa dig icke Athena!
Om du charmar din matte med din skönhet, så smyger jag på henne bakifrån!
Då kommer hon aldrig mer att vilja klippa av pälsen.

Synd bara att det inte funkar på MIN husse och matte...

http://kattenleia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se