MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Dagens sötaste katt

Av Vivi - 15 september 2009 11:04

Jag tyckte Athena var speciell som älskar majs, men denna sötnosen tar priset Flört 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

15 september 2009 12:42

Hihi.. fy vilken söt kisse!! :D

Ja, jag läste att ni äntligen ska hämta era ringar! Så otroligt roligt! :D
Jag vet som sagt inte något av vad som är planerat under min lilla vistelse i Halmstad. Men vet att Cat (morbrors fru) jobbar till 5 och barnen har skola på fredag. Så det borde ju passa fint. :)
du kan ju lämna din e-mail på min blogg så kan jag maila mitt nr till dig så kan vi höras mer om det. :)
Kramar.

http://malinhelena.blogg.se

 
Zandra

Zandra

15 september 2009 12:57

Nämen gulle då! Hans mamma hade lärt honom att man ska vara duktig och äta sin grönsaker ^^
Mina katter är ruskigt kräsna. Äter bara vissa sorters ost. I morse försökte jag bjuda på en liten korvbit. Den spottades ut på golvet. Grillad kyckling är det enda som går hem hos dem verkar det som.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

15 september 2009 19:53

Men hjälp så söt :-)
Nästan så kisseungen får panik när den håller på att tappa broccolin hihi

Tack för trösten! Den stora chokladkakan du skickade är den allra bästa!! Den blir man inte tjock av hihi
Men tyvärr så blev jag av med jobbet ändå :-(

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

16 september 2009 07:33

neeej va söööt.... jag dööör... hahahhaa jag vill ah en till kattunge... !!

http://ido.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se