MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Like the wind....

Av Vivi - 15 september 2009 10:16

Det är en sorglig dag idag, inatt tog Patrik Swayze sitt sista andetag, mannen som var med i både Dirty Dancing & Ghost som är två av de mest romastiska filmerna jag vet.

Det var den där hemska cancern som tog honom, bara 57 år gammal.


Patrik Swayze var lite speciell kändis för mig, han var nog min första tonårsförälskelse, hans karaktärer från Dirty Dancing, Ghost och Point break fick mig att drömma om passionerad och äkta kärlek och även om hans liv var stormigt så höll han faktiskt fast vid sin första kärlek.

Lisa Niemi och Patrik gifte 1975 sig då han var 23år gammal och höll ihop tills hans död.


Denna låten har jag haft i huvudet ända sedan i morse då jag läste om hans död,

tänk att han faktiskt kunde sjunga också, lite mer vetande är att han faktiskt var en stor djurvän och hade en gård med hundar och hästar b.la. 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

15 september 2009 11:08

Vilken kille! Det är bra att hålla ihop ett förhållande så länge. Tror det är extra svårt när man är kändis.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se