MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Till en speciellt tjej

Av Vivi - 15 september 2009 09:16

Idag fyller en väldigt speciell tjej 25 år, hon är mer speciell för mig än hon vet.Det var en gång en glad flicka som bodde i en vacker våning mitt i en vacker stad, men hon delade våningen med en elak häxa (detta är en saga om i sagor får man överdriva) Häxan gjorde flickans liv väldigt svårt och var väldigt elak. Flickan lät häxan bo kvar för hon visste att häxan varit en snäll flicka en gång i tiden och tyckte synd om henne för att hon blivit en häxa. Det var först när häxan skaffade sig ett elakt troll som hon lät flytta in i flickans fina våning som flickan fick nog, häxan fick flytta.


Flickan var nu en ledsen och ensam flicka, hon visste inte om hon vågade låta ngn bo med henne igen, tänk om det också skulle visa sig vara en häxa?

Flickan var tvungen att låta någon bo där för våningen var för stor, dyr och vacker för ledsna flickan att bo ensam i och en annan flicka flyttade in.


Det visade sig att det inte var en vanlig flicka utan en prinsessa från kungariket Ronnébian som hade flyttat in och prinsessan var så rar och snäll mot flickan. Flickan som varit så ledsen och rädd blev med tiden glad igen och det var mycket tack vare den fina prinsessan som visade att det fanns prinsessor kvar ute i världen.


GRATTIS PÅ 25 ÅRS DAGEN FINASTE PRINSESSAN LINNEA !!!

 

Linnea & Jag  

 

  
ANNONS
 
Zandra

Zandra

15 september 2009 10:56

Åh vad fint! vilken tur att du träffade en riktig prinsessa istället för en häxa!

Tack för choklad och omtanke! :) Halsen är och har alltid varit min största svaghet. Blir jag sjuk börjar det alltid där. Men det är ändå lite bättre nu än i tonåren. Då kändes det som att jag hade en konstant halsinfektion för den ena avlöste den andra.
Jag mailade ju till bloggplatsen och talade om att radbrytningarna i kommentarerna inte fungerar. Har fortfarande inte fått respons :(

http://drak.bloggagratis.se

 
Linnéa

Linnéa

15 september 2009 16:33

Åhh..*snyft*. Vad fint skrivet älskade du! Du betyder så väldigt mkt för mig också! Det hoppas jag du vet. Tack för en av de finaste grattishälsningarna någonsin :) Massa pussar och kramar!

http://linneagunnarsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se