MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Girls girls girls i bilder

Av Vivi - 14 september 2009 21:06

Så här underbart var det i Kivik, man kan inte tro att detta är i september!


      


Lite spex


      


Är inte detta Österlen & Kivik så vet jag inte vad som är det

 

  

 
ANNONS
 
Margita

Margita

14 september 2009 22:36

Guu vad härligt det ser ut! September är en kanonmånad tycker jag när det blir sådär varmt och soligt! Lagom varmt för mig ;-)

http://meab52.wordpress.com

 
Sandra

Sandra

15 september 2009 07:24

heeej! vad mysigt det såg ut! hääärlig sensommar! man ska utnyttja varje dag ute i solen :) snart är det jul!

http://ido.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

15 september 2009 09:40

Åh, ni ser ut att ha haft det helt underbart! Vilka fina bilder! De får mig att också vilja besöka Kivik ^^ Har aldrig varit där, men det ser fint ut! Är det någon av er som har sommarstuga där? Eller hur bodde ni?

Yes, linementet från Forever Living luktar lite mintigt. Eller ja, det luktar ganska mycket. Men det luktar gott! :)
Ormsalvan kostar runt 90 kr har jag för mig. Den är ju bra om man vill smörja på morgonen innan man går till jobbet, eftersom den inte har någon doft.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

15 september 2009 19:55

Det ser ju ut att vara högsommar på dom där bilderna!
Varmt och skönt :-)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se