MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Ni älskar att hata dem

Av Vivi - 14 september 2009 14:00

Många inlägg blir det .....


 I helgen gled diskussionen in på bloggar, speciellt alla dessa unga tjejer som "modebloggar", det finns otroligt många av dem.

Det går vilda diskussioner på bloggar om dessa bloggar, speciellt de bloggar folk retar sig på.


Nu har jag ju inte ljud på jobbdatorn så jag hör inte klippet, men detta är tydligen en tjej som hamnat mycket på tapeten på sistone.Själv tycker jag det är fascinerande att de har så många läsare, det är inget jag själv är road av då jag oftast tröttnar och bara tycker det blir dumt, orkar inte lägga tid på det.

Ibland har jag lite svårt att förstå varför folk låter sig bli så upprörda av dem, gillar ni det inte så sluta läs, jag tror att de flesta av dessa tjejer är väl medvetna om vad de gör och att en blogg som upprör blir läst = tjäna pengar!


Ska jag vara ärligt och brutalt ?

Folk läser dem för att de får dem att känna sig som bättre människor, "vi är iaf bättre än den dumma bruden"

De älskar att hata dem ! 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

14 september 2009 15:49

Det är så sorgligt med den där tjejen för hon överdriver verkligen..
Varför vill man göra sig dummare än man är!!!
Jag går inte ens in på dom bloggarna..

Skönt att kunna sitta ute och äta frukost :-)

Tack för berömmet om min blogg. Det finns så mycket skoj att göra nu i det nya :-)

Ha en supertrevlig kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

15 september 2009 07:25

heej :) jag blev bara tvungen att sno det där klippet från dej..hehe jag tycker det där är så roligt! stackars tjej...:)

http://ido.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sara

16 september 2009 03:04

Hej, jag har sett flera youtube clip av just den här tjejen:)
hon driver med dem andra blogg tjejerna kissie och blondinbella eller vad dem heter? :))

Det märktes klart och tydligt på en clip då var hon rätt normal sen ändrade hon sig snabbt:)))

Ganska kul tycker jag! hhahaha...,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se