MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Kuttrande katt

Av Vivi - 14 september 2009 11:28

Vår vackra Athena har ett så härligt ljud för sig, när vi kelar med henne och hon sätter motorn på full driv ;) så kan det ibland komma ett kutter från henne. Jag kan inte beskriva det på ngt annat sätt, det är verkligen ett av världens härligaste ljud.

Igår när jag kom hem och katterna hade sniffat färdigt på mig så lade jag mig och gosade med Athenisen en stund, hon låg på sitt favvoställe på mattan framför altandörren, hon purrade allt hon kunde för sin hemkommna matte och mitt i allt... *kutter*

Sötaste Athena, finaste kattmamman i hela världen!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

14 september 2009 12:15

vad fin hon är!! men var är bilden tagen? är det hemma hos er... det ser ju ut som ett akvarium i bakgrunden.. det har ni väl inte?

 
Bettan

Bettan

14 september 2009 13:08

Tittar in och åtekommer:)

http://babesontour.blogg.se

 
Zandra

Zandra

14 september 2009 14:45

Åh det är så gulligt när de gör så! Min ena kvittrar lite också när hon spinner. Man blir alldeles glad i hjärtat ^^

http://drak.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

14 september 2009 19:38

åååhh...gu vad fin hon är din Athena!!! Låter så gosigt och som Zandra säger - man blir alldeles glad i hjärtat!

http://meab52.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se