MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Stel och trött, men lycklig

Av Vivi - 14 september 2009 10:06

Idag har jag riktigt ont i axlar och nacke, en kombination tror jag av att ha spänt mig när jag körde och att jag legat fel i natt, har även sovit riktigt dåligt. Trots detta så sitter jag här med ett leende på läppparna för känslan av helgen finns fortfarande kvar.


Det är inte bara tjejerna som får mig att le utan det var även väldigt mysigt att få träffa min pojke igen efter att ha fått vara iväg och längta lite. Jag blir så glad när jag insett att jag i vår kärlek har fått både passion och vänskap i ett, det är inte alltid de går hand i hand och om inte annat brukar passionen försvinna, men efter fyra år kan han fortfarande göra mig svag i knäna :)


Förlovningsmiddag      Kärlek i centralpark  Nyförlovad

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

14 september 2009 10:48

det där kände jag också väldigt starkt när jag kom hem :). härligt! Nu har du pengarna för helgen

kram

 
Zandra

Zandra

14 september 2009 11:20

Åh vad härligt att höra! Det är nog sällsynt med sådana förhållanden. Jag är så glad för er skull!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se