MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Mer än 1000 ord...

Av Vivi - 13 september 2009 20:48

Nu är man hemma från en underbar tjejhelg, så jäkla kul vi haft!

Orkar inte berätta allt vi gjort just nu ...det gör jag i morgon, men ....en bild säger mer än 1000 ord ...


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

13 september 2009 22:20

hihi fin bild :). Kolla din mail för att se hur du kan lägga upp dina bilder så vi alla kan kika... lite krångel blev det.. men det ska nog funka nu (jag vill ju se alla hoppbilderna som togs med din kamera ;) )

kram

 
Margita

Margita

13 september 2009 22:37

Kul med tjejträffar! :-)

http://meab52.wordpress.com

 
Zandra

Zandra

14 september 2009 09:49

Wow! Vilken häftig bild!
Och ny bakgrundsbild har du fått också. Tjusigt värre!

Du är så gullig! Ingen har sagt att jag ser ut som en prinsessa förut. Bara mamma, hon kallar mig Alvprinsessa ^^ Men mammor tycker nog alltid att deras döttrar är prinsessor. Vare sig de är uppklädda för att gå på bröllop eller om de ligger nedbäddade snoriga och febriga med rufsigt hår.
(Har förresten mailat till bloggplatsen och påpekat att radbrytningarna inte fungerat i kommentarerna. Tyvärr har jag inte fått något svar)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se