MissVivis synvinklar

Alla inlägg under augusti 2009

Av Vivi - 20 augusti 2009 12:53

Har svårt med blogginspirationen idag ... så det får bli lite diverse hälsningar osv.


Tänker på er:


Sanne: kommer sakna dig när du försvinner från bloggsfären, ska maila ;)


Margita: Tänker på dig, du kommer klara allt som på gång nu galant!


Sandra (med S) : Kul med en ny bloggis man kan tjata om bröllop med ;)


Zandra: Är så nyfiken på hur det går med alla planer :)

Om allt annat går åt skogen får vi öppna en fånig blogginternetaffär ;)

Hi hi ...


Linnea:   Hummmm .... jag har misstankar....hoppas det är ett bra vårdcentralbesök


Malin Helena har rätt attityd, vägra vara planka och skaffa snygga kurvor,

va hälsosam framför allt!


DIVERSE


-Rose is Rose lyser med sin frånvaro i bloggen, jag har nog förläst mig :)

-Lögnäsgård leder bröllopsligan

-Det är dyrt med bröllop, men det känns ändå okej.. jag tycker det är en så viktig sak.

-Mmmm Mojito....

-Bröllopsklänningar med färginslag is "the shit" (som ungdomarna säger :P )

-Snart blir min älskling lika ung som jag (kan ju itne säga gammal ;) )

-Förövrigt är min pojkens blogg riktigt bra (och det säger jag inte bara för att han är min )

-Zandra gör världens coolaste muffins!

-Nemi är fortfarande aktuell som tatuering

- Kattplågare borde få lååååånga fängelsestraff


Japps..... det var det för denna gång,

ledsen ...jag har verkligen bloggtorka!

ANNONS
Av Vivi - 20 augusti 2009 08:07

Igår var vi och kollade på lögnäsgård som ligger i närheten av skottorp ... det vet ni precis vad det ligger va ;)

Vi var även och kollade på skummeslövskyrka (se bild här).

Kyrkan ser jättejättefin ut och det är lätt att hitta till både gård och kyrka, mycket lättare än vad jag trodde.

Kyrkan är ca 4 km från Lögnäsgård, inte särskilt stor, men den ser precis lagom ut för ett sällskap på ca 80 personer ;)


Gården var väldigt charmig, deras nuvarande matsal känns inte aktuell, men den de håller på att bygga låter verkligen fantastisk!! Hyran är högre än för Fjelldalensslott , men då ingår dukar, dukning, städning, disk & serveringspersonal m.m så i slutändan blir det ändå billigare.


Pojken och jag lutar åt att låta min kära mor göra förrätten (den kan förberedas 1-2 dagar innan och hon har sagt att hon gärna gör den) och sedan ta in huvudrätten från en cateringfirma, ngn som vet vad det kan kosta ??? Tycker man borde få tag i en firma som kan ordna bra mat för 200kr/pers en fin huvudrätt på en restaurang ligger ju på 250kr och cateringfirman behöver ju inte stå för servering eller  Vad tror ni ?


Känns som vi börjar närma oss nu ...

ANNONS
Av Vivi - 19 augusti 2009 10:38

whooooaaaa....

Depeche kommer till Sverige ... IGEN (läs här) !!!

Oj oj .... hmmm jag ska ju spara pengar för bröllopet nu , men ohhhhh....  De kommer hit i Januari ! De spelar i Malmö 25:e, Stockholm 31:a och Göteborg en 26:e , ärligt talat så är jag jättesugen.

Det blir ju inte så dyrt om man ser dem i Malmö eller Gbg...man kan ju t.o.m ta bilen och åka hem på kvällen om det skulle vara så ...

Hmmmm vad säger du Karin ...en Omgång DM till kanske ???

;)


Blidde förresten ingen tjejkväll igår, kom upp en grej i sista minuten så vi ska försöka fixa en träff nästa vecka. Ser verkligen fram emot september då vi ska ha en hel helg tillsammans *tjoho*


Hmmmm....    DM ....  Kärlek....      *gör Homer Simpsons Arhhhhhhh*


Av Vivi - 19 augusti 2009 10:07

Många mattar & hussar där ute oroar sig ibland för att deras katter har tråkigt när de är iväg och jobbar. Pfffffff....

De skulle bara veta vad vi gör när de är borta ..mohahaha :D

Klart att det är bra att det oroar sig, har nämligen räknat ut att :

Mer oro och dåligt samvete = mer godis till oss *smask* !


Häromdagen hade t.ex mamma och jag värsta röjjarfesten här hemma, vi drog fram spel och annat som M&H verkar tycka är roliga. Hmmm jag vet inte om jag tycker de tvåbenta är inne på rätt spår, jaga dammtussar är nog roligare. Den där snurrmakapären var iof rätt kul. Vi önskar vi hade haft lite fler gäster, men ni sköna bloggers får väl se er som inbjudna eftersom vi inte kan öppna dörren!

Förrutom att spela spel så frossade vi i kattmat, låg en massa i den "förbjudna" soffan (mohaha), gnagde på mattes enda kvarlevande växt m.m

Ha ha kolla bilden där mamsen Athena däckat mitt under gitarrsolot!


Det var  jobbigt att städa undan allt innan M&H kom hem *phu* , de verkade inte märka av att vi röjjt iaf ;)

De är så korkade ibland ....  Ha ha ha......


Av Vivi - 19 augusti 2009 09:50

Japps, idag bär det av till Lögnäsgård och träffa Linda som vi har haft kontakt med där. Hon låter väldigt trevlig och den lokalen de bygger låter som sagt som om den kommer bli fantastisk.

Vi ska göra en första koll nu på gården, prata lite om själva arragemanget och om priser. Vi vill ju ha en tvårätters middag ist. för trerätters, känns lite mastigt med efterrätt OCH tårta och bröllopstårta vill vi absolut ha!


Om vi nu fastnar för gården så hoppas jag att vi kan preliminärboka lokalen samt rummen, kanske t.o.m ALLA rum då jag tror de flesta kommer sova över. Innan vi bokar på riktigt måste vi nämligen provsmaka maten, har tyvärr hört att den inte var så där jättebra , men det kan ju varit tillfälligt.


Oj ..det är så spännande ....så mycket som är på gång nu :O


Av Vivi - 19 augusti 2009 09:38


Nemi har lyckats igen :)

Det var precis så här jag kände mig i morse !Av Vivi - 19 augusti 2009 08:26

Dumma dumma morgon :(


Först börjar den med att väckarklockan ringde 15 min tidigare än vanligt, detta var förvisso inte morgonens fel utan mitt, jag vill börja dagen med en promenad. Tyvärr tog latmasken och den onda halsen kontrollen över mig och tryckte ned mig i sängen igen :)


Sedan gick morgonen någorlunda smidigt faktiskt, i slutet blev det dock bråttom och speciellt när jag kollade på mig i spegeln och insåg att det verkligen behövdes ett krafttag för att jag skulle se någorlunda okej ut (har fått en massa finnar *snyft*) och mitt i allt fixande så visar det sig att mascaran har klumpat ihop sig fullständig *suck*


Sent ut i bilen, men vi kommer nog hinna ...

Vi hade hunnit i tid om inte pojken lagt sig i vänsterfilen och om inte det varit jättekö och vägarbete och om inte tåget precis skulle komma in .... *pust*

3 min. sen var jag till jobbet idag :(Av Vivi - 18 augusti 2009 16:27

Måste bara ge lite beröm och göra reklam för en av mina favorit butiker i Halmstad, VILA !

De har startat en egen blogg, nu kan jag gå in och titta på klädförslag, nyheter m.m. på nätet, mycket uppskattat!!!!

Dessutom har de urgullig personal som alltid hjälper till, ger förslag och är ärliga !!!!

Nyfikna ?? Titta här eller bland mina länkar!


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se