MissVivis synvinklar

Alla inlägg under augusti 2009

Av Vivi - 25 augusti 2009 07:59

God morgon alla bloggisar!

Idag var jag ganska tidig på jobbet, pojken var tvungen att ha bilen så jag hade två val...

1) Ta bussen vin 07.15 och stressa för att hinna gå från stationen till jobbet

2) Åka med pojken vid 07.00 och promenera från hans jobb till mitt.

 Det kändes mycket mer logist med alternativ nummer två även om jag var på jobbet ganska tidigt :)


Gick in till stan igår, gick till jobbet idag och kommer nog gå in till stan igen idag, det är inga jätte sträckor, men tillräckligt för att göra lite nytta. Tyvärr drack jag en massa latte och åt kladdkaka igår så nu står man kanske på +-0 :P


Hade nämligen tjejfika igår, hade massa mysigt. Vi pratade om killar, bröllop och planerna på att åka till Gbg i helgen. En av tjejerna i gänget bor  där och behöver lite stöd och uppmuntran just nu så vi ska försöka ta oss upp. Tyvärr har jag shoppat lite mycket nu så jag behöver hålla i de pengar jag har kvar, men upp ska vi ...vi får bara köra en budget variant. Sedan blir det lite pusslande också för jag kan inte ta bilen ... vi får se hur det löser sig.
ANNONS
Av Vivi - 24 augusti 2009 10:57

Detta är säkert ngt dina och mina katter kunde gjort, du var så söt och dedikerade en bild till mig så nu dedikerar jag en till dig Zandra!


funny pictures of cats with captionssee more Lolcats and funny pictures
ANNONS
Av Vivi - 24 augusti 2009 10:40

Jag tror säkert deta fungerar på riktigt ;)

funny pictures of cats with captionssee more Lolcats and funny pictures
Av Vivi - 24 augusti 2009 10:30


Dagens stripp blir Nemi igen :)

Denna var så fin, om att bli nostalgisk och hur t.ex en viss kexsorter eller en viss glassort kan ta och flytta dig flera år tillbaka i tiden :) Av Vivi - 24 augusti 2009 10:22

Vi ahr sett lite film nu i helgen (ovanligt va :p ) och jag var bara tvungen att tipsa er om denna film : Slumdog Millionare!

Det var en väldigt vacker historia, filmatiseringen är jättebra...hela filmen var faktiskt riktigt bra, gripande varm och samtidigt ganska skoninglös utan att bli för tung. Lägger in en trailer nedan!


Sedan har vi även sett Watchmen, ingen fantastisk fil , men underhållande och värd att se. Det ÄR riktigt coolt med tjejer i lack som kan slåss, heja Malin Åkerman ;)


Vi såg också komedin Fanboys, lättsmält och realtivt underhållande. Det är en ganska perfekt film när man te.x är bakis..man vill skratta lite men utan att anstränga huvudet ;P


Enjoy

Av Vivi - 24 augusti 2009 09:39

Hej! Ja..som jag nämt blev det ju en hel del shoppande i helgen, lite för bra för folk osm eg. ska spara pengar kanske men det känns ändå som vi inte köpt ngt vi inte har råd och dessutom saker vi kommer ha nytta av.

 Det jag är mest nöjd med är utemöblerna vi köpte, möbler & möbler...vi fyndade två snygga fotöljer på Chilli, se här:

http://195.35.83.106/~xc50076/e-handel/upload/articlepictures/328_master.jpg


Det var halva priset på dem från 3990:- till 1990:- och tanken med köpet var att vi ville ha ngt till nästa sommar och priserna är ju definitvt bättre nu än om vi skulle vänta tills nästa sommar med att köpa ngt.

Vi kommer nog kompletera med ett bord och kanske en soffa, sedn kommer vi ha det grymt snyggt på vår altan! ;)


Sedan har vi numera också ett hemmagym i garaget så nu ska jag och pojken kämpa på med de där extra kilona vi vill ha bort innan bröllopet.


Av Vivi - 24 augusti 2009 09:06

Jag har väldens bästaste pojke!!!

Jag kom in för att boka biljetter faktiskt, men hörde med honom om han kommit in, naturligtvis hade han gjort det och fick dessutom bättre biljetter än vad jag hade fått.

Så nu sitter vi i sektion A16 till vänster på rad 13 , det du Karin! Det blir nog attans bra, det kommer inte bli de allra bästa platserna, men tillräckligt bra!


Tjoho ...depeche i Januari !!!

Här kommer låten Wrong från deras senaste album !!

Av Vivi - 24 augusti 2009 08:49

Det känns som om jag sitter på nålar just nu ...

Jag väntar på att klockan ska bli nio och depechebiljetterna släpps. Det blir jag Karin och hennes bror som ska gå och vi ska ned till Malmö, det ville jag helst eftersom jag inte sett dem där. Dessutom ...ju mindre arena dessto intimare spelning ;)

Jag har gett min pojke uppdraget att köpa biljetterna han är så himla bra på det, han lyckas alltid få tag i biljetter och ofta rätt bra platser också!

Ohhh.... nio min. kvar .....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se