MissVivis synvinklar

Alla inlägg under augusti 2009

Av Vivi - 6 augusti 2009 14:52

Jag har en ny favorit på internet, nämligen Marcus Birros krönikor i Expressen. Han skriver så otroligt mycket bra och tänkvärda artiklar.


Läs hans krönika här,  som handlar om att hitta lyckan och att vi faktiskt förtjänar den!


Jag tror mitt största problem är att känna att jag förtjänar att vara lycklig , jag tvivlar & hittar ursäkter för att inte vara lycklig:

"jag städade ju inte badrummet idag", "jag kunde lagat ngt bättre till middag"  ,jag känner ofta att inget jag gör är tillräckligt och jag tror ni är många som känner precis likadant.


Livet är myggbett i knävecken och iskalla dopp i gryningen.

Det finns en ren, oförställd lycka för oss alla.

Vi måste bara lära oss att vi är värda den.

/Marcus Birro





Rose Is Rose

Av Vivi - 6 augusti 2009 13:49

Jag ahr ju varit lite deppig för det där med förlovningsringarna ..i morgon har vi faktiskt varit förlovade i en månad och inga ringar i sikte *suck*

Vet inte varför det är så viktigt för mig egentligen, det är väl det att det inte känns som om det är på riktigt förrän jag är ringmärkt :P


Andra saker går det frammåt med, vi har hittat en lokal nu vi är intresserade av (ingen herrgårn men pampigt 1700tals hus i stan) nu väntar jag bara på svar från dem vad det gäller alkoholen, far man ta med egen, säljer de själva och till vilket pris m.m

Vi ska även göra en kyrk-roadtripp i helgen :) och kolla upp iaf tre olika kyrkor här i området.

Jag har begärt ungefärliga priser på bröllopstårtor och fått svar från ett bageri...det tog 25 kr biten , vilket faktiskt är billigare än vad jag trodde.

Har läst att vissa tar 40-50kr/bit ....ja ni kan ju räknar ut vilken hutlös summa det blir på 80 personer....


Efterjobbet idag ska jag hämta upp min söta syster! Ska bli väldigt najs att spendera kvällen & morgondagen med henne. På fredag blir det tjejkväll med alla systrarna och mamma och vi ska ...ÄTA KRÄFTOR!!!

Tjoho ...min pojke avskyr kräftor så jag är helt salig över att jag får äta en massa i år *mums*

Mycket trevligt med fredagsparty med mina favorit kvinnor!

Av Vivi - 6 augusti 2009 11:33

Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose
Av Vivi - 6 augusti 2009 09:55

Jag läste en artikel i hallandsposten idag , läs här!

Den handlar om Yulia och hennes familj som semestrade i en stuga i Skipås och tyvärr har deras katt lyckats smita ut ur stugen och är nu försvunnen.

Hon letar förtvivlat efter deras lilla familjemedlem , har satt upp lappar och flera annonser.

Hon letade runt i grannskapet och tyvärr var det faktiskt någon som hade ringt polisen eftersom de trodde de skulle bli bestulna.

Denna artikel väcker två debatter:

Delvis bedatten om främmlingsfientlighet, förstår att man är misstänksam idag, men hade de regerat likadant om det var lilla blonda jag som frågade runt??

Sedan är det debatten om vad ett husdjur är värt (har skrivit lite om det här) . Yulia har säker lagt ut en hel del pengar på annonser m.m för att hitta sin älskling och en hel del anser säkert detta vara överdrivet,

- "det är ju bara en katt".

Jag hade själv gått genom eld och vatten för att hitta mina katter och de var borta, det hade fått kosta vad det ville!! De är mina katter & medlemar i vår familj!


Hoppas du hittar din katt Yulia!

Jag uppmanar alla som läser detta att lägga in ett kort inlägg i sin blogg om denna efterlysning!

Katt i Skipås bortsprungen, läs hallandsposten!

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.542019


Av Vivi - 6 augusti 2009 08:21

Ja ..Angelique har redan berättat för er om besöket vi hade, den röda bråkstaken hängde utanför oss en stund. Ha ha har aldrig hört Angelique låta som hon gjorde igår, lilla gumman!

Athena var hur cool som helst, hon var lite nyfiken, men inte mer än så.

Angelique den stackaren skakade i hela kroppen och vrålade djupt ned från magen. Rödingen verkade så väldigt orädd trots att Thomas & jag var där så jag prövade att gå ut och hälsa på honom, men nepp...då pep han iväg fortare än kvickt!

Jag är glad att han inte kom förbi när vi var ute med katterna för jag har hört av grannarna att han bråkat en massa med deras katt och de har varit hos veterinären mer än en gång för att han gjort henne riktigt illa :(


Vi var som sagt ute en sväng med katterna igår, de är så söta, modigare och modigare blir de. Angelique var så söt hon hittade en snusdosa som hon tydligen ansåg vara ett monster. De är så söta när de hittar ngt och sedan cirkulerar kring det, fullt konsentrerade och ibland smyger sig fram och smäller till det med tassen *fniss*

Det var en händelserik kattdag igår :)

Av Vivi - 6 augusti 2009 08:06

Tjenixen alla cool cats där ute... vet ni vad!!

Igår hände ngt jättespännande!!!

Jag satt i köket och tittade ut , tog det lugnt när det plötsligt dök upp en katt utanför. Det var den där röda busen matte berättat om, han kom rakt fram till fönstret och tittade på mig.

"Dags att morska  upp mig", tänkte jag. Vet ni jag trodde aldrig att jag kunde låta så farlig och stor, jag fick fram värsta avgrundsvrålet så matte & husse kom farande med andan i halsen ha ha. Det hänger på att använda diafragman, ta det från botten av magen och sedan vråla för full hals ;)

Rödingen verkade ta det hela med ro, han blev inte alls rädd trots att jag var vääääldigt skräckinjagande, vid ett tillfälle tappade han humöret dock och försökte slå till mig, phu då var jag verkligen glad av att vara innekatt och ha ett fönster emellan oss.


Matte & Husse var med hela tiden, berätta inte detta för dem ..... men det var ganska skönt att ha dem där!

Han verkade tro att han var kung i trädgården, pfffff fjant! Finns inga kungar hos oss bara drottningar och prinsessor! Han sprang iväg när matte gick ut för att hälsa på honom, ha ha ha fegis, rädd för de tvåbenta :P

Titta på den fjanten, bara ligger där och retas...


Av Vivi - 5 augusti 2009 13:58

Ha ha Aftonbladet skriver idag om en riktigt söt liten historia, läs här!

En katt i England har åkt samma buss varje dag i flera år , hans ägare har vetat att han försvann i några timmar, men visste inte vart.

Tycker det är riktigt coolt med en katt som åker buss helt själv... och gratis dessutom :)

Katterna gillar !


Av Vivi - 5 augusti 2009 11:16

Hih hi hihihihihi....guuuud vad jag skratta när jag läste denna *fniss*


Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards