MissVivis synvinklar

Alla inlägg under augusti 2009

Av Vivi - 10 augusti 2009 11:34

.... Nu tror jag att jag har hittat VEM som ska få göra min nästa tatuering, jag hittade en tatueringsstudio i Gbg där en kille som heter Emil jobbar, se här!

Gillar verkligen hans stil och tatueringar, grymt snygga!

Om jag dessutom funderar på en catwomen-Nemi (sno inte min idé nu va ? ;) ) så hade han nog varit perfekt ! ;)

Har iof inte bestämt mig helt ännu .... hade velat ha ngt mer .... jag vill få in Nemi men också ngt om att älska sig själv ..en symbol eller den frasen skrivet på ett snyggt språk inbyggd i tatueringen på ngt sätt....

Hmmmmm

*filurar*





  

Av Vivi - 10 augusti 2009 09:40

Jag ska på bröllop i helgen, men det är inte jag som står brud och jag är inte ens gäst!

Min mamma har tagit på sig att ordna maten på en bekants dotters bröllop.

Min syster och jag ska hjälpa till och servera och även hjälpa mamma så mycket vi kan med matlagning, diskning och allt annat. Det blir ett litet bröllop (om man nu anser 60 pers som litet :P ) och en ganska enkel meny, det som jag är väldigt glad för är att jag är ansvarig för efterrätten!

De vill ha min kladdkaka till efterrätt :D , lite nervös är jag för SÅ god vet jag inte om den är och det är ett stort ansvar.


Jag ska iaf göra mitt bästa för att få kladdkakan eller snarare kladdkakorna så perfekta jag bara kan!! Jag får börja göra dem redan i vecka så frysen där hemma kommer vara full av kladdkakor ;)



Av Vivi - 10 augusti 2009 08:31

Jag ÄR så TRÖTT! Det har ni aldrig läst förrut i min blogg va ?  :)

I natt har det faktiskt varit Athena som fört en massa liv, vi var ute en sväng på dagen och sedan var hon och krafsade på fönstret nästan hela natten!

Jag vill så gärna ha dem ute så det får springa runt, upptäcka och jaga småkryp (i sele förstås :)  ). Tyvärr kommer inte det fungera om Athena blir så här varje gång , vi har fått max 3-4 timmars sömn i natt. Jag har itne ett så ansträngade jobb, men pojken kommer inte orka :(

Hoppas det bara var tillfälligt ! 

Av Vivi - 9 augusti 2009 09:10

Japps, en vända till tippen har det blivit , en promenad med kissarna pojken har städat i garaget, klippt gräset och promenerat. Han har med andra ord varit ganska mycket effektivare än hans flicka *försöker se oskyldig ut*

Som ursäkt använder jag mitt "slipp ut ur fängelse"-kort, mensvärks-kortet!


Min pojkens blogg är mycket vänligare mot kortuppladdningar än min och han har lagt ut en massa fina bilder på vårt hem, framför allt vårt stolthet :

Soffan!!! En Bellus Magnum som vi köpte på Europa möbler, äääälskar den!

Gå in och se bilderna här


Blidde tyvärr inte så mycket solande i helgen som jag hoppats, men vi kan väl hoppas på en bra helg till i Augusti!! 


Av Vivi - 9 augusti 2009 09:03

Jag hade hoppats kunna lägga ut lite fina bilder på helgens bravader, men eftersom bloggagratis krånglar som vanligt blir det inget med det ...funderar starkt på att byta bloggforum, inte för att jag eg. vill, men har jag betalt för bildutrymme vill jag att det ska fungera *sur*


Hursom...

I fredags var jag ledig från jobbet eftersom jag ville umgås med min underbara lillasyster. Vi hade en myspys dag där vi både hann med att slappa, åka till stan och kolla i butiker och fika. På kvällen var det kräftor i stora lass hemma hos mamma. Vet ni , det är första gången på vääääldigt länge det bara har varit tjejerna i familjen. Tyvärr fick jag åka hem redan vid tolvtiden, vet inte om det var en dålig kräfta eller det lilla vin jag druckit, men jag blev jättesnurrig och det vägrade släppa :(

Min prins kom farande till min räddning på sin springare "Opel Astra" och räddade mig. Det är faktiskt skönare att sova hemma när man inte mår bra. Dagen efter var jag lite småbakis, mycket fuskigt eftersom jag inte ens var full kvällen innan :(

På lördagen var vi hemma hos mamma igen och solade lite, främst var det för att få krama ur ett par timmars sällskap av lillasyster innan hon åkte till stora staden igen.

Saknar dig redan syster!  

Av Vivi - 8 augusti 2009 10:27



Nu har även min söta pojke börjat blogga !

Om ni är nyfikna får ni gå in här   ;)



Av Vivi - 7 augusti 2009 13:28

idag ahr jag och pojken varit förlovade i en månad!!

Äntligen är vi på gång med ringarna också så hela världen kan se att jag är lyckligast!!!

Älskar dig en massa min pojke!!!!!!

Av Vivi - 7 augusti 2009 13:23

.... med en ledig fredag!

Jag och syster har bara tagit det lugnt idag, jag gjorde ett försök att sola lite i trädgården medan solbrända syster satt och läste i skuggan, jag höll ut i 30 min. Det är för varmt , i morgon kräver jag strand & bad :)


Nu ska vi göra oss i ordning och åka in till Halmstad och kolla runt lite, det var ju ganska länge sedan Johanna var där och spatserade runt! Så det blir lite fönstershopping förhoppningsvis en god lunch och sedan ska vi hämta upp pojken när han slutar och åka hem till mamsen.

Där blir det sedan tjejkväll med vin & kräftor ...Mmmmmmmmmmmmums!


Ohhh igår såg vi Sex in the city filmen, Johanna hade inte sett den. Själv blir jag nog aldrig trött på den filmen , kan se den hur många gånger som helst!

Ha en mysig fredag allihop och ett VÄLKOMMEN TILLBAKA till Zandra!!

Har saknat dig !!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards