MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Kom ihåg att ni är en belastning!!

Av Vivi - 31 augusti 2009 14:22

*Suck* Jag blir så trött när jag läser en artikel som denna i Expressen.

Nu har en samling nationalekonomer räknat ut vad en skolkare kostar samhället. Jag har även hört på nyheterna om detta, hur regeringer tycker att skolan ska ta mer ansvar för att förhindra skolk.

För om vi förhindrar ungdomar från att skolka då blir ju allt mycket bättre, då kommer alla ungdomar bli lyckliga och glada, inte vara en last för samhället i framtiden utan vara den generation som ser till att Sverige blir ett idealland ... jag menar KOM IGEN !!!


*suck* siffror....det är var dessa ungdomar är, visst en del av de ungdomar som inte går till skolan ÄR lata och odisciplinerade. Visst är det så , men merparten har hamnat utanför skolvärlden av en anledning.

Hur kan ni (regeringen) förvänta er att SKOLAN ska lösa detta problemet när ni minskar deras resurser hela tiden.

Är det någonstanns vi verkligen behöver satsa pengar så är det på våra ungdomar.

Tycker att regeringstjänstemännen kunde gå in och läsa en del av de bloggar som ligger ute, det är väldigt många ungdomar mår väldigt dåligt.

Vi behöver hjälpa dem så gott vi kan utan att vara "curling föräldrar".


Satsa på projekt som Allan & Ellen som jag var med i, satsa på ungdomsgårdar med bra personal, kompisstödjare, specielpedagoger, konflikthanterare i skolan, bra lärare, bra HVB-hem, bra familjestöd, satsa på Bup & psykvården...

Satsa på vår framtid!


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

31 augusti 2009 17:40

Håller med dig helt och fullt!!!
Ett väldans bra inlägg :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

1 september 2009 07:58

så jäkla bra sagt! jag håller helt och fullt med! Det är i skolan pengarna behöver satsas!!

http://fries.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se