MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Världens finaste....

Av Vivi - 31 augusti 2009 10:04

När jag kom hem i söndags så fick jag veta (med hjälp av en hel del hintar) att pojken skrivit ngt om mig i sin blogg och desstuom lagt ut ett foto jag inte skulle gilla...hmmmmm, tänkte jag.

Jag gick in och läste och han hade skrivit så fina saker om mig :) Jag blev så glad och lycklig att jag började gråta en skvätt,  fick försäkra min stackars pojke att det var bra tårtar och inte dåliga :)

Kom precis rätt i tid också för jag har verkligen inte kännt att självförtroender varit på topp senaste tiden.

Däremot tvingade jag honom att se på den tecknade filmen Bolt igår som "straff" för bilden han lade ut ..hi hi ...


Sötast!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

31 augusti 2009 11:35

Aaaw, vad gulligt han skrivit om dig! Sådant värmer i hjärtat!

http://drak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin

31 augusti 2009 14:09

vad fint skrivet! gullig han är :). Tack för i helgen..bästaste bästaste vännerna :).. och rödvinsfläckarna gick minsann bort efter en förpackning vanish eller hur det var ;) hrm... kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se