MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Lite morgonkul

Av Vivi - 31 augusti 2009 08:30

Fick denna av en arbetskamrat i morse....bra sätt att börja dagen på tycker jag *hi hi*


> > Varför männen kissar stående... När Gud hade skapat Adam och Eva,
> > hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem.
> > Gud sa: - Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att
> > kissa stående...
> > Adam avbröt: - Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul,
> > livet skulle vara mycket lättare och roligare!
> > Gud tittade på Eva som nickade och sa: - Varför inte, det är inte så
> > nödvändigt för mig.
> > Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och
> > kissade runtom,
> > skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och
> > beundrade mönster han gjorde i sanden.
> > Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
> > - Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
> > Gud svarade suckande: - Hjärnan Eva, hjärnan


 
ANNONS
 
Maja

Maja

31 augusti 2009 08:35

så rätt!

http://majasbok.blogspot.com

 
Zandra

Zandra

31 augusti 2009 12:38

Hahahaa! Klockren!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se