MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Helgens "bravader"

Av Vivi - 30 augusti 2009 08:33

Igår var jag uppe i Göteborg och hälsade på en kompis, vi var ett litet gäng som kom i samlad trupp. Det var himla trevligt måste jag säga!

Vi sprang omkring i butiker hela dagen nästan, sedan (lagom ömfotade och trötta i allmänhet) köpte vi snacks och gick hem till F och drack lite vin och mådde gott. På kvällen (vid typ nio...först då orkade vi röra oss utanför dörren igen ;) ) så åt vi på Pasta Haus, ett ställe som inte låter så aptitretande , men hade väldigt god pasta och bra service.

 En bra helg med bra tjejer, nej ...de bästa ;)


Igår var familjen på besök för att fira pojken, det blev tårta (blidde inte chokladälskarens dröm så ni får vänta lite till på receptet) och kalajs.

Blev lite ledsen bara för min underbara systerson reagerade väldigt starkt på katterna, det blir värre och värre gång för gång. Det finns sprutor som kan ta bort allergi, men han är för ung för att pröva om det fungerar på honom. Min pojke och min svåger tog med honom ut och lirade lite fotboll med honom, frisk luft hjälper alltid lite.


Det har varit en trevlig, men intensiv helg med lite sömn ...är lite trött :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se