MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Lördags nöje

Av Vivi - 29 augusti 2009 08:12

Nu bär det snart av till stora staden Göteborg... mycket ska hinnas med!

Jag hade så mysigt med min kompis igår, även om vi inte träffas  jätteofta så känns det på ngt sätt att vi ändå kännt varandra så länge som vi gjort och hon är en så underbar person.

Hon är verkligen en person jag beundrar, hon är stark, självständig och smart! Hoppas att alla bitarna faller på plats för dig snart gumman!


Nu innanjag åker vill jag bara ge er lite underbar morgonmusik och ja.... jag vet att jag har vääääldigt blandad musiksmak, jag är allätarnas allätare ;) 

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

29 augusti 2009 08:46

hoppas verkligen att du får dina kompisar att må bra, jag hade jusamma situation förra helgen och nu ikväll ska hn komma över så vi kan ha en liten tjejkväll med en till tjejkompis... det är alltid bra att ha kompisar hos sig när man är ledsen. och det är oftast i de här studnerna som man märker hur bra kompisar man har :)

http://fries.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

30 augusti 2009 19:13

Oj, vad roligt! Den där låten med Andy var populär i min ungdom. Jag diggade Andy! :-)Bland många andra, har också bred musiksmak

http://meab52.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se