MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Tjejkväll

Av Vivi - 18 augusti 2009 08:57

Gud vad skönt det ska bli att träffa mina goa tjejer ikväll!

THA GIRLS´ !! Som de säger in THA HOOOOD ´  ( Flåt ...jag är lite övertrött = humorn på lägsta nivån)

Hursom...  tyvärr kunde inte Tilda komma ikväll med det blir iaf Diana, Karin och jag. Känns som om det var jätte länge sedan vi träffades, har abstinens :)  Så det ska bli skönt med en fika på EH och en massa tjejsnack!


Igår blev det inte mycket gjort därhemma, utsatte pojken för lite plågor genom att få min bakfylleångest en dag försent (förlåt älskling).

Även om jag älskar mitt liv och min sambo (fästman :)  ) så trillar jag ned i det där jäkla "Alice i underlandet"-hålet ibland.

Jag bara faller och börjar tvivla på allt runt omkring mig, jag VET att min pojke älskar mig, men varför ?? Jag VET egentligen varför också , det har han talat om för mig.

Ärligt talat tror jag det handlar om två saker:


1) Jag har det så otroligt bra, jag har det så bra att jag får svårt att tro att jag har det så bra och då blir jag rädd att jag ska förlora allt. Marcus Birro skriver en jättebra krönika där han blanda annat har tagit upp detta fenomet som många av oss har, att vi inte tror vi förtjänat att vara lyckliga.


2) Jag har det faktiskt lite orolig på jobbet just nu, bröllopsplanerna är igång och jag känner mig lite pressad när det kommer till pengar och inbjudningar m.m Allt detta är jag superbra på att sopa under mattan och låtsas som jag inte tänker på, vilket gör att helt plötsligt smäller det till på annat håll och oftast utöver en person som inte förtjänat att ta hela den smällen.


Känner ni igen ngt av det ??  :)


Hursom ... ingen är perfekt, alla gör vi misstag!

Jag är glad att jag har dig älskling, du är inte perfekt men du ÄR bäst !


 
 
Zandra

Zandra

18 augusti 2009 10:00

Båda kissarna gillar badrummet. Finns så mycket spännande där!

Oj, jag tycker inte mitt hår är så långt. Och det kan inte bli längre än så där. Har inte längre växtcykel som det heter. Men det är uppklippt ganska mycket i fram, så det kanske är därför jag upplever att det inte är så långt. Hade nämligen helt jämnlångt förut. Funderar på att spara ut längderna igen. Men jag blir så trött på luggen hela tiden så jag klipper ändå av den ^^

Skönt med tjejkväll! Det behöver man när man känner sig lite nere.

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

18 augusti 2009 11:32

Känner igen mycket av det du skrive, allt för väl.
Ibland har man bara stunder/dagar som man tvivlar på allt med sig själv och allt runt om sig.
När jag flyttade hit så kände jag mig väldigt ensam. Johan´s kompisar är ju liksom HANS kompisar och umgås med mig genom Johan liksom. Så jag kände mig mycket ensam och så, det var lite svårt att hantera för mig. Men jag låtsades som att jag inte brydde mig så mycket men när det bröt igenom fick Johan höra och ta skiten som kom ur min mun. Det ä så illa när det blir så..
Men som tur är så förstår han.

Och du verkar ha en riktigt fin pojkvän med, så antar du känner ett stöd från honom med, vilket ä viktigt när man själv är i en pressad sits i sitt liv. :)

Hoppas du får en rolig kväll med dina flickor ikväll. :)

Det där med kurvor är en bra grej det. De nya måtten är helt enkelt bara ät och träna sunt och älska dig själv! :D
Hihi.. "shape:a upp mig" ska jag med göra. :)

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards